1. inici
  2. turisme
  3. Rutes en bicicleta

Rutes en bicicleta

Sagalés et descobreix paisatges de Catalunya perquè puguis fer rutes en bicicleta. A partir d'ara pots portar la teva bicicleta a l'autobús i gaudir d'un dia d'esport i aventures a la natura.

Les línies que us proposem per a les rutes turístiques en bicicleta són les dels serveis regulars que van de Barcelona a Santa Maria d'Oló, passant per Moià, i de Vic fins a Rupit, Viladrau i Sant Pere de Torelló:

BARCELONA - MOIÀ - SANTA MARIA D'OLÓ (Línies 203 i 213)
Moià té un entorn natural ric en vegetació, camins i cases rurals d'acollida. El principal lloc d'interès turístic són les Coves del Toll, unes coves prehistòriques de gran valor històric i cultural.
El territori de Santa Maria d'Oló és molt accidentat, drenat per les rieres Gavarresa i d'Oló, i culmina amb un castell al seu cim.
Pots consultar els horaris, parades a la secció de Línies Regulars.

VIC - RUPIT (Línies 454, 458, 462, 463, 464)
Vic té un circuit natural al seu voltant articulat per enclavaments d'alt valor ecològic i paisatgístic. L'itinerari que recorre 14 km fins a l'ermita de Sant Sebastià permet contemplar la ciutat, capital de la comarca d'Osona, i la plana.
El poble mil·lenari de Rupit té els carrers i cases dels segles XVI i XVII. Li donen un ambient ancestral i rústic especialment atractiu. El Collsacabra descobreix llargues rutes amb uns indrets impressionants.
Pots consultar els horaris, parades i més informació a la secció de Línies Regulars.

VIC - VILADRAU (Línia 441)
Viladrau s'aixeca al cim d'un pujol de 840 metres d'alçada a la riba de la riera Major. I una part important del terme municipal de Viladrau és dins del Parc Natural del Montseny, una muntanya amb ànima, plena d'itineraris amb fonts, ponts, arbres, turons, masies i la mina de Sant Marçal.
Pots consultar els horaris, parades i més informació a la secció de Línies Regulars.

VIC - SANT PERE DE TORELLÓ (Línies 455, 457, 459, 449, 448)
A la serra de Curull, el puig de l'Àliga arriba a la màxima altitud del terme de Sant Pere de Torelló. Gaudeix del mediambient i del castell Curull, el santuari de Bellmunt, el pont de la Riera i el Salt del Molí.
Pots consultar els horaris, parades i més informació a la secció de Línies Regulars.

 

ENLLAÇOS

Ajuntament de Moià www.moia.cat

Ajuntament de Santa Maria d'Oló www.olo.cat

Ajuntament de Vic www.vic.cat

Ajuntament de Rupit www.rupitpruit.cat

Ajuntament de Viladrau www.viladrau.cat

Ajuntament de Sant Pere de Torelló www.stpere.cat

MULTIMÈDIA

Viladrau

Rupit

Vic

Moià

POTSER T'INTERESSA

La Roca del Vallès Shopping Bus

Vine de compres a La Roca Village, Mango Outlet i Nike Factory Store i gaudeix d'un dia de shopping en prestigioses botigues, amb descomptes exclusius. A només 40 minuts del centre de Barcelona.

Gaudeix a Port Aventura!

Sagalés et porta al primer parc temàtic d'Espanya i el tercer més gran d'Europa, amb 42 atraccions i més de 100 representacions diàries. Enguany coneix la gran novetat de Port Aventura, Ferrari Land. Ofertes i descomptes per a grups!