1. inici
  2. turisme
  3. Rutes en bicicleta

Rutes en bicicleta

Sagalés et descobreix paisatges de Catalunya perquè puguis fer rutes en bicicleta. A partir d'ara pots portar la teva bicicleta a l'autobús i gaudir d'un dia d'esport i aventures a la natura.

Les línies que us proposem per a les rutes turístiques en bicicleta són les dels serveis regulars que van de Barcelona a Santa Maria d'Oló, passant per Moià, i de Vic fins a Rupit, Viladrau i Sant Pere de Torelló:

BARCELONA - MOIÀ - SANTA MARIA D'OLÓ (Línies 203 i 213)
Moià té un entorn natural ric en vegetació, camins i cases rurals d'acollida. El principal lloc d'interès turístic són les Coves del Toll, unes coves prehistòriques de gran valor històric i cultural.
El territori de Santa Maria d'Oló és molt accidentat, drenat per les rieres Gavarresa i d'Oló, i culmina amb un castell al seu cim.
Pots consultar els horaris, parades a la secció de Línies Regulars.

VIC - RUPIT (Línies 454, 458, 462, 463, 464)
Vic té un circuit natural al seu voltant articulat per enclavaments d'alt valor ecològic i paisatgístic. L'itinerari que recorre 14 km fins a l'ermita de Sant Sebastià permet contemplar la ciutat, capital de la comarca d'Osona, i la plana.
El poble mil·lenari de Rupit té els carrers i cases dels segles XVI i XVII. Li donen un ambient ancestral i rústic especialment atractiu. El Collsacabra descobreix llargues rutes amb uns indrets impressionants.
Pots consultar els horaris, parades i més informació a la secció de Línies Regulars.

VIC - VILADRAU (Línia 441)
Viladrau s'aixeca al cim d'un pujol de 840 metres d'alçada a la riba de la riera Major. I una part important del terme municipal de Viladrau és dins del Parc Natural del Montseny, una muntanya amb ànima, plena d'itineraris amb fonts, ponts, arbres, turons, masies i la mina de Sant Marçal.
Pots consultar els horaris, parades i més informació a la secció de Línies Regulars.

VIC - SANT PERE DE TORELLÓ (Línies 455, 457, 459, 449, 448)
A la serra de Curull, el puig de l'Àliga arriba a la màxima altitud del terme de Sant Pere de Torelló. Gaudeix del mediambient i del castell Curull, el santuari de Bellmunt, el pont de la Riera i el Salt del Molí.
Pots consultar els horaris, parades i més informació a la secció de Línies Regulars.

 

ENLLAÇOS

Ajuntament de Moià www.moia.cat

Ajuntament de Santa Maria d'Oló www.olo.cat

Ajuntament de Vic www.vic.cat

Ajuntament de Rupit www.rupitpruit.cat

Ajuntament de Viladrau www.viladrau.cat

Ajuntament de Sant Pere de Torelló www.stpere.cat

MULTIMÈDIA

Viladrau

Rupit

Vic

Moià

MÉS INFORMACIÓ

- Les bicicletes es poden transportar gratuïtament en els serveis públics regulars. Només s’accepta una bicicleta per usuari.
- Ha d’estar en un bon estat de neteja. Per aquest motiu, es recomana que vagin embalades. Podeu adquirir un embalatge específic per a bicicletes a la taquilla de Barcelona (Pg. de Sant Joan, 52. L'horari és de dilluns a divendres de 8.00h a 12.00h i de 16.00h a 19.00h. Telèfon 93 231 27 56 ) o a la taquilla de Vic (C/ Pere Gallissà, 4. L'horari és de dilluns a divendres de 7.00h a 13.00h i de 16.0h a 19.00h. Telf 93 889 25 77). El preu d'aquest embalatge és de 5€.
- Les bicicletes han d’anar a la bodega de l’autobús, excepte en el cas de bicicletes plegables. Aquestes es poden transportar fora, sempre que es tracti d’un vehicle que admeti viatgers dempeus i que les dimensions de la bicicleta un cop plegada no superin les previstes per als equipatges de mà (100x60x25cm).
- El nombre de bicicletes que hi caben en un autobús com a màxim és de 5 unitats a la bodega i 2 en els espais reservats per als viatgers dempeus, sense ocupar mai els espais de les persones amb mobilitat reduïda. Cada vehicle, però, és condicionat per l’espai disponible. L’empresa titular del servei pot limitar l’accés, valorant la seguretat o la conservació, entre d’altres.
- El passatger que transporti una bicicleta a bord és responsable dels danys que aquesta pugui ocasionar a altres usuaris, equipatges i al mateix vehicle.
- Per a comoditat i seguretat, trucar prèviament al departament de Tràfic (per a les línies de Barcelona, cal trucar al 93 865 04 00 i, per a les línies de Vic al 93 889 25 77) per a consultar disponibilitat.
- S’aconsella que els viatgers amb bicicleta arribin amb una antelació de quinze minuts abans de la sortida de l'autobús.

MAPA DE SITUACIÓ

POTSER T'INTERESSA

La Roca del Vallès Shopping Bus

Vine de compres a La Roca Village, Mango Outlet i Nike Factory Store i gaudeix d'un dia de shopping en prestigioses botigues, amb descomptes exclusius. A només 40 minuts del centre de Barcelona.

Gaudeix a Port Aventura!

Sagalés et porta al primer parc temàtic d'Espanya i el tercer més gran d'Europa, amb 37 atraccions i més de 100 representacions diàries. Ofertes i descomptes per a grups!