Nosaltres utilitzem cookies, acepta l'ús de cookies Política de cookies
Transbages
 

Origen Destinació
TRANSBAGES
DARRERES NOTÍCIES

SAGALÉS COL·LABORA AMB LA FIRA DE L’ESTUDIANT DEL BAGES
4 d'abril d'2014
Sagalés col•labora amb aquesta fira que enguany arriba a la seva 22ª edició i que se celebra del 7 al 10 d’abril al Museu de la Tècnica de Manresa. Gràcies a aquest acord, Sagalés és patrocinador de l’esdeveniment i estarà [...]

SAGALÉS SIGNA UN ACORD AMB FGC I FUNDACIÓ CATALUNYA-LA PEDRERA PER APROPAR ELS VIATGERS A MÓN SANT BENET
27 de febrer de 2014
La signatura del conveni es va realitzar el passat 24 de febrer a la seu del Departament de Territori i Sostenibilitat, amb l’assistència del conseller, Santi Vila. Sagalés ha signat un acord amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i amb la Fundació [...]


http://www.transbagesbus.com - transbagesbus@transbagesbus.com - 93.873.84.54
Condicions generals - Política de cookies