1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS COL·LABORA A LA DOTZENA JORNADA DE L’AMTU

03Juny2016

SAGALÉS COL·LABORA A LA DOTZENA JORNADA DE L’AMTU

Sagalés estarà present a la 12ª Jornada de l’Associació de Municipis per a la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), que es celebrarà a Mollet del Vallès i que esdevé una trobada anual de referència per tots aquells que treballen en aquest àmbit.

El dimecres 8 de juny tindrà lloc la 12ª Jornada de l’AMTU al Teatre Can Gomà (Mollet del Vallès) que s’iniciarà a les 8.30h amb una sessió d’obertura a càrrec de l’alcalde de Mollet del Vallès, el president de l’AMTU, l’alcalde de Santa Maria de Palautordera  i el Secretari d’Infraestructures i Mobilitat.

La jornada de l’AMTU es celebra anualment, i aquesta edició es converteix en la Jornada Catalana de la Mobilitat. I és que convoca més de 300 tècnics i regidors de mobilitat, a més d’alcaldes i personalitats relacionades amb el món del transport, com ara l’alcalde de Mollet del Vallès, Jordi Monràs, el President de l’AMTU, Jordi Xena i el Secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font.

Durant la jornada es faran diverses sessions temàtiques que parlaran sobre les experiències europees en els serveis de transport a la demanda, les experiències directes en el món local i el finançament del transport públic. I a les 13.30h, hi haurà una taula rodona, on es debatrà sobre els reptes actuals del finançament del Transport Públic de Catalunya.