1. inici
  2. Qui som

HISTÒRIA

SAGALÉS, S.A. és el resultat d'una agrupació d'empreses de transport de viatgers.

Els primers antecedents de l'activitat econòmica daten de l'any 1641, quan es traslladava els pagesos per vendre en diferents mercats. Amb la industrialització, 50 anys més tard però encara amb les primeres generacions al capdavant, els Sagalés es dedicaven, com a artesans, al negoci de paraires. Així es van crear els primers recorreguts, per portar glaç extret dels pous de les muntanyes de Moià fins a Barcelona, que esdevingueren les primeres xarxes que intercomunicaven diverses poblacions. Ja entrats al segle XVIII va començar el transport amb carros, tartanes i diligències. El segle XIX va estar marcat per la incorporació dels primers vehicles de motor, fet que va originar els serveis regulars i va facilitar en gran mesura la difusió del transport.

Amb la Guerra Civil es va col·lectivitzar l’empresa. Un cop acabada la guerra, es van recollir restes de vehicles per tornar a començar l’activitat. De fet, és l'any 1944 quan es constitueix l’empresa pròpiament dita. A partir d’aquí, Sagalés comença a funcionar a través de diferents filials, per tal d'operar els serveis urbans de poblacions importants com ara Granollers o Manresa. Malgrat l’etapa postfranquista, la crisi del petroli i la crisi econòmica postolímpica, Sagalés ha continuat al capdavant del sector del transport i ha ampliat la seva oferta amb serveis discrecionals, serveis turístics ocasionals, transport d'obrers, servei escolar...

 

 

Durant els més de 370 anys d'història de l'empresa, totes les generacions l'han situada al capdavant del sector de la mobilitat de les organitzacions, esdeveniments i necessitats de transport més importants de Catalunya. Alguns fets destacats en aquest sentit són la implantació de la primera T-10 de l’Estat als anys 80, o la implantació de rampes per a minusvàlids i de targetes amb xip als 90. Hem rebut reconeixements per ser una de les empreses més antigues de Catalunya, per l'associacionisme empresarial i per la trajectòria empresarial. Hem rebut la Medalla d'Or al Mèrit en Transport de Viatgers, la Placa al Mèrit en el Transport per la Generalitat de Catalunya, i el premi Marketing Winners, entre d'altres.

SAGALÉS AVUI

Sagalés és sinònim d'experiència familiar alhora que professional, en tot tipus de circuits. Disposem d'una extensa xarxa de línies de bus operades per diferents marques i submarques. Amb operacions a 14 comarques de Catalunya, comptem amb més de 250 línies regulars, urbanes, interurbanes, nocturnes i exprés. D'aquesta manera cobrim les necessitats de transport urbà i interurbà de desenes de municipis catalans i movem més de 23 milions de viatgers a l'any. També estem presents a  les illes balears: a Eivissa a través de l’empresa HF Vilás i Asansa, on operem diverses línies regulars que donen servei a les principals poblacions eivissenques, a més d’altres serveis de transport discrecional i escolar a l’illa, amb una flota de més de 40 vehicles. I a Mallorca, on operem divereses línies de transport escolar.

Som una companyia puntera dins el sector amb una àmplia i diversa cartera de clients i usuaris, un equip altament especialitzat, i una flota de vehicles moderns i d'alta qualificació propietat majoritàriament de l'empresa. A més, comptem amb l'assistència tècnica de tallers propis. Volem ser al teu costat, moure'ns al teu costat, allà on vagis i siguis on siguis. La confiança és el nostre compromís.

MISSIÓ

Fer la vida dels nostres usuaris més fàcil, mitjançant un model de mobilitat innovador, sostenible, professional, de proximitat, qualitat i confiança.

VALORS

  • Esforç
  • Perseverança
  • Diàleg
  • Passió i ganes de fer bé les coses
  • Compromís
TRANSGRAN

Transport públic de la conurbació de Granollers.

BUSMANRESA

Transport urbà de la ciutat de Manresa.

URBÀ DE VIC

Transport urbà de Vic.

BUS NOU BARRIS

Transport urbà del districte Nou Barris de la ciutat de Barcelona.

LLORETBUS

Transport urbà de la ciutat de Lloret de Mar.

ASANSA

Línies regulars a Eivissa.

CASTELLÀ

Línies interurbanes a Manresa, comarca del Bages.

HF VILÁS

Línies regulars i serveis discrecionals a Eivissa.

VIATGES PLUS

Sortides i paquets turístics.

COL·LABOREM

COMPROMÍS DE QUALITAT

Disposem d'un Sistema de Gestió Integral de la Qualitat que tracta de millorar els aspectes organitzatius de l'empresa i la qualitat tècnica. Perquè una bona organització beneficia un millor servei, i aquest es tradueix també en un producte final de major qualitat. Per tal de satisfer els consumidors i vetllar per ells, la qualitat també es veu reflectida en el fet de tenir cura de la natura i ser respectuosos amb el medi ambient. L'empresa Sagalés té la certificació ISO 9001 de qualitat, l'ISO 14001 de medi ambient, la UNE 13816 pel bon transport de viatgers i l'OHSAS 18001 per la prevenció de riscos laborals. 

A més, contínuament fem anàlisis de qualitat, elaborem índexs de satisfacció de clients i fem mistery shopping als nostres serveis, controls de puntualitat per línia i de seguretat per als vehicles i també atenem tots els suggeriments i peticions. 


POLÍTICA DE GESTIÓ INTEGRADA DE LA QUALITAT

Certificats de qualitat

ISO 9001 (Qualitat)
ISO 14001 (Medi ambient)
UNE 13816 (Qualitat per al transport públic)
OHSAS 18001 (Seguretat i salut laboral)
ISO 50001 (Gestió energètica)
ISO 39001 (Seguretat vial)
ISO 22301 (Continuïtat de negoci)
Compromís de Qualitat Turística

WI-FI

A Sagalés ens adaptem a totes les circumstàncies del moment per tal d'oferir-te el millor servei durant el teu trajecte. És per això que tenim instal·lats routers Wi-Fi en gran part dels vehicles de la nostra flota, especialment als busos exprés, als que realitzen serveis turístics, als autocars discrecionals i als de llarg recorregut. D'aquesta manera pots gaudir del viatge connectat a internet tant des del teu mòbil com des d'un ordinador o tauleta. 

Més informació


CONTACTA AMB NOSALTRES

Estem a la teva disposició per a qualsevol dubte o consulta.

CONTACTAR


PUNTS D'INFORMACIÓ

Consulta el teu punt d'informació i venda més proper.

LOCALITZAR


DRETS I DEURES DE L'USUARI

Consulta tota la informació sobre els drets i deures dels usuaris.

CONSULTAR


CARTA DE SERVEIS

Consulta els compromisos que l’empresa adquireix amb els usuaris.

CONSULTAR