1. inici
 2. FAQ

FAQ

Servei Regular

Omple amb les teves dades el formulari de contacte, truca al 902 13 00 14 o envia un correu electrònic a info@sagales.com. També pots dirigir-te directament a l'apartat web de les nostres oficines i contactar-hi.

Per a queixes i reclamacions, posem a disposició dels nostres usuaris el telèfon gratuït 900 13 00 14.

Contacta amb nosaltres a través del formulari web, truca al 902 13 00 14 o envia un correu electrònic a mk@sagales.com. També pots dirigir-te a l'apartat web de les nostres oficines i contactar directament amb l'oficina corresponent del teu trajecte. Nosaltres ens encarreguem de revisar el vehicle en finalitzar cada servei. Si trobem l'objecte perdut, l'identifiquem i el conservem durant 6 mesos perquè passis a recollir-lo. Si es tracta de menjar fresc, es llençarà al dia següent. En cas que siguin elements que permetin identificar el propietari, intentem localitzar-lo. La documentació es lliurarà a una dependència pública al cap de cinc dies si ningú no l'ha reclamat.  

Si, la majoria de la nostra flota està adaptada. Truqui prèviament al 902 13 00 14 per a confirmar disponibilitat.

Les bicicletes es poden transportar gratuïtament en els serveis públics regulars. Només s'accepta una bicicleta per usuari. Ha d’estar en un bon estat de neteja. Per aquest motiu, es recomana que vagin embalades. Podeu adquirir un embalatge específic per a bicicletes a la taquilla de Barcelona (Pg. de Sant Joan, 52; oberta de dilluns a divendres de 8.00h a 13.00h i de 15.00h a 18.00h; telèfon 93 231 27 56). El preu d'aquest embalatge és de 5 €.

Les bicicletes han d’anar a la bodega de l’autobús, excepte en el cas de bicicletes plegables. Aquestes es poden transportar fora, sempre que es tracti d’un vehicle que admeti viatgers dempeus i que les dimensions de la bicicleta un cop plegada no superin les previstes per als equipatges de mà (100 x 60 x 25 cm). 
El nombre de bicicletes que caben en un autobús com a màxim és de 5 unitats a la bodega i 2 en els espais reservats per als viatgers dempeus, sense ocupar mai els espais de les persones amb mobilitat reduïda. Cada vehicle, però, està condicionat per l’espai disponible. L’empresa titular del servei pot limitar-ne l’accés, després de valorar-ne la seguretat o la conservació, entre d’altres. 
El passatger que transporti una bicicleta a bord és responsable dels danys que aquesta pugui ocasionar a altres usuaris, equipatges i al mateix vehicle.

També podeu adquirir les fundes a la taquilla de Vic (c/ Pere Gallissà, 4; oberta de dilluns a divendres de 7.00h a 13.00h i de 16.00h a 19.00h; telèfon 93 889 25 77). I és que tenim serveis pensats perquè porteu la bicicleta a l'autocar i gaudiu d'un dia d’esport i d'aventures a la naturalesa fent ciclisme per rutes que us descobriran paisatges de Catalunya. És la línia que va de Barcelona a Santa Maria d'Oló, passant per Moià. I les línies Vic-Rupit, Vic-Viladrau, Vic-Sant Pere de Torelló. En aquest cas és recomanable que els viatgers amb bicicleta arribin amb una antelació de 15 minuts. Per a més comoditat i seguretat, truqueu prèviament al Departament de Trànsit (per a les línies de Barcelona, cal trucar al 93 865 04 00 i per a les línies de Vic, al 93 889 25 77) per consultar-ne la disponibilitat.

En la compra del bitllet senzill el personal de conducció només està obligat a facilitar canvi en els pagaments fets amb bitllets de fins a 20 €. 

No, perquè no és un títol integrat; per tant, només permet efectuar un sol viatge. 

La pots sol·licitar en línia o descarregar l'imprès, omplir-lo i lliurar-lo als punts que indica l'ATM. Més informació aquí.

Si ets menor de 25 anys, pots tenir la T-Jove, que permet efectuar un número il·limitat de viatges durant 90 dies consecutius des la primera validació.

Si ets família monoparental o nombrosa, o estàs en situació d'atur tens targetes integrades específiques amb descomptes. 

A la pàgina web hi ha plànols dels recorreguts amb totes les parades i horaris. Cal que cerquis la teva ruta i t'apareixerà. També posem al teu servei horaris de butxaca perquè te'ls puguis emportar a casa i consultar sempre els horaris del teu autobús i totes les parades per on passa. A les parades, els pals de parada informen de les parades i de les hores de pas corresponents. 

Demana al conductor que faci les comprovacions oportunes. En cas que la targeta continuï estant defectuosa, te la substituiran per una altra que funcionarà exactament igual que la que havies comprat. 

Les targetes malmeses perls usuaris no donaran dret a bescanvi ni compensació.

Vés a l'inici de la pàgina i cerca la teva ruta indicant-ne l'inici i la destinació. Directament t'apareixerà la línia d'autobús que has d'agafar amb els seus horaris i parades corresponents. 

Vés a l'inici de la pàgina i cerca la teva ruta indicant-ne l'inici i la destinació. Directament t'apareixerà la línia d'autobús que has d'agafar amb els seus horaris i parades corresponents.

En els vehicles adaptats per a persones amb mobilitat reduïda, no es permet utilitzar la rampa per a l’accés de cotxets infantils. Per aquest motiu, si no es pot pujar amb el cotxet obert, serà necessari plegar-lo i pujar el nen en braços. Si el cotxet no es pogués plegar, caldrà posar-lo al lloc destinat a les cadires de rodes, sempre que  aquest estigui disponible, i posar-hi els frens. 

Si a l'autobús no hi ha espai específic per a ubicar cadires de rodes, o l'espai destinat ja està ocupat, el cotxet s’haurà de plegar (recordar que per mesures de seguretat no pot ocupar els passadissos de l’autobús). Si el vehicle disposa d’ella, la millor ubicació per a deixar els cotxets de nadons és la bodega. Tot i així, serà admès el cotxet plegat a bord sempre que per les seves característiques, no suposin un perill per a la resta d’usuaris, és a dir, aquests no poden tenir elements punxants, tallants o perillosos. 

Si necessita saber si l'expedició que vol utilitzar està adaptada, o no, només cal que truqui al servei atenció al client (902 13 00 14) o demani informació al número de telèfon que trobarà a l'horari de la línia que vulgui utilitzar. 

 

Pots dirigir-te a l'apartat de "Turisme" i a les seccions "Barcelona > Circuit de Catalunya" o "Costa de Barcelona > Circuit de Catalunya". Pots fer la teva reserva en línia. També pots trucar a Atenció al Client al 902 13 00 14 de dilluns a dissabtes feiners de 8 a 22 h.  

Es pot viatjar amb gossos pigall i amb aquells animals domèstics que vagin en receptacles adequats. 

El viatger té dret a transportar gratuïtament equipatge, sempre que en la seva totalitat, no superi les mides màximes permeses (100x60x25 cm). En cas que el total de l’equipatge superi aquestes mides, s’haurà d’abonar una tarifa equivalent al bitllet ordinari per cada paquet addicional. El nombre de paquets estarà condicionat a la disponibilitat d’espai al maleter.

Els menors de 4 anys que no disposin de bitllet, únicament podran transportar gratuïtament equipatge de mà. En el cas que disposin d’altre equipatge, s’haurà d’abonar una tarifa equivalent al  bitllet ordinari per cada paquet.

S'entén per equipatge de mà tot petit objecte destinat a l'abric, adorn o ús personal que un viatger porti amb ell durant el viatge a bord de l'habitacle del vehicle.

En cap cas es poden admetre objectes o materials perillosos, insalubres o que puguin causar molèsties a la resta de persones usuàries o que puguin malmetre la resta d’equipatge.

Amb targeta de crèdit o dèbit Visa i MasterCard.

Pots trucar a Atenció al Client al 902 13 00 14 de dilluns a dissabtes feiners de 8 a 22 h perquè et passin amb el departament amb el qual necessitis contactar. També pots enviar un correu electrònic a info@sagales.com, o bé omplir el formulari de contacte de la web indicant a quin departament va dirigida la teva petició.  

El conductor avisa la central de trànsit i es coordina ràpidament la substitució del bus per un altre vehicle per tal que es pugui acabar el recorregut de la línia o trajecte.

D'altra banda, us comuniquem que tots els nostres horaris estan condicionats a la fluïdesa de la circulació. 

Servei discrecional

Mitjançant transferència bancària o amb targeta de crèdit. 

Pots dirigir-te a l'apartat de "Servei discrecional" i a la secció "Escoles". També pots trucar a Atenció al Client al 902 13 00 14 de dilluns a dissabtes feiners de 8 a 22 h o enviar un correu electrònic a comercial@sagales.com.  

Pots dirigir-te a l'apartat de "Turisme" i a la secció "Port Aventura". Pots demanar pressupost personalitzat. També pots trucar a Atenció al Client al 902 13 00 14 de dilluns a dissabtes feiners de 8 a 22 h o enviar un correu electrònic a info@viatgesplus.com.  

Pots dirigir-te a l'apartat de "Serveis a mida" i demanar pressupost omplint un senzill formulari. També pots trucar a Atenció al Client al 902 13 00 14 de dilluns a dissabtes feiners de 8 a 22 h o enviar un correu electrònic a comercial@sagales.com.  

 

 

Pots dirigir-te a l'apartat de "Servei discrecional" i demanar pressupost omplint un senzill formulari.  També pots trucar a Atenció al Client al 902 13 00 14 de dilluns a dissabtes feiners de 8 a 22 h o enviar un correu electrònic a comercial@sagales.com.  

SkiBus

Pot adquirir els tickets presencialment a les nostres taquilles. O bé, pot realitzar la compra a través del 902 13 00 14 o a través de viatgesplus.com/.

Els bitllets s’han de comprar de forma anticipada.

Pots dirigir-te a l'apartat de "Turisme" i a la secció "Skibus". Pots fer la teva reserva en línia. També pots trucar a Atenció al Client al 902 13 00 14 de dilluns a dissabtes feiners de 8 a 22 h o enviar un correu electrònic a info@viatgesplus.com.  

Tickets de dimarts a diumenge bàsic des de Barcelona, Sabadell i Terrassa: viatge d’anada i tornada amb autobús + forfet d’esquí + assegurança d’esquí + guia acompanyant.    59€    
Tickets dissabte i diumenge bàsic des de Mataró, Granollers i Manresa: viatge d’anada i tornada amb autobús + forfet d’esquí + assegurança d’esquí + guia acompanyant.  60€ 
Tickets dissabte i diumenge bàsic des de Blanes, Lloret de Mar, Girona i Vic: viatge d’anada i tornada amb autobús + forfet d’esquí + assegurança d’esquí + guia acompanyant.

 61€

 

 • Els nens menors de 4 anys que no esquiïn només pagaran transport (15€). Si el nen vol esquiar, haurà de comprar un forfet especial a pistes.
 • Els nens d'entre 4 i 15 anys han d’anar acompanyats d'un adult. 
 • Els joves d’entre 16 i 17 anys que viatgin sols obligatòriament han de portar una autorització signada pels pares o tutors legals (dues còpies) que haurà d’anar acompanyada d'un telèfon de contacte. 

 El lloguer de material d'esquí i snowboard es pot reservar de forma anticipada en el moment de la compra. Aquest lloguer no inclou roba. La roba es pot llogar directament a pistes.

Tickets de dimecres i divendres La Molina: viatge d’anada i tornada amb autobús + forfet d’esquí + assegurança d’esquí + guia acompanyant.  41€ 

 

 • Els nens menors de 4 anys que no esquiïn només pagaran transport (15€). Si el nen vol esquiar, haurà de comprar un forfet especial a pistes.
 • Els nens d'entre 4 i 15 anys han d’anar acompanyats d'un adult. 
 • Els joves d’entre 16 i 17 anys que viatgin sols obligatòriament han de portar una autorització signada pels pares o tutors legals (dues còpies) que haurà d’anar acompanyada d'un telèfon de contacte. 

El bitllet inclou el viatge d’anada i tornada amb autobús + forfet d’esquí + assegurança d’esquí + guia acompanyant.

El SkiBus a La Molina, l'SkiBus a Masella i l'Alp 2500 SkiBus també ofereixen l'opció de llogar el material d'esquí o snowboard amb antelació (sense incloure roba) i un pícnic amb un entrepà calent + beguda (La Masella) o un pícnic amb un entrepà + beguda + fruita o cafè (La Molina).

 

No, no es pot comprar només el forfet d'esquí, ja que els nostres bitllets inclouen: viatge d’anada i tornada amb autobús + forfet d’esquí + assegurança d’esquí + guia acompanyant.

 

 

SkiBus a La Molina funciona del 15/12/2018 fins al 31/03/2019. Cal tenir en compte que el SkiBus a La Molina no funcionarà els dies: 25/12 i 26/12/2018 - l'1 i el 06/01/2019.

 

És necessari portar en mà el document d’identitat o passaport de tots els components de la reserva per tal que l’assegurança tingui validesa.  

SkiBus Alp 2500 funciona del 15/12/2018 fins al 31/03/2019 de dimarts a diumenge. Cal tenir en compte que el SkiBus Alp 2500  no funcionarà els dies: 25/12 i 26/12/2018 - 1 i 06/01/2019.

En cas que les condicions que hi hagi a l’estació no permetin esquiar, aquell dia, es facilitarà un voucher per al mateix servei un altre dia de la setmana (sempre que tingui la mateixa tarifa) o s’abonarà l’import pagat pel client.           

El recorregut de sortida de l’autobús cap a La Molina és el següent:

HORARIS: *(Cal presentar-se 15 minuts abans)

BARCELONA

Plaça Catalunya 19,parada davant Hard Rock Café (davant Hotel Olivia Plaza)

 6:30h

SABADELL

Plaça Mil·lenari, davant Volvo

 7:00h

TERRASSA

Hotel Don Cándido

 7:15h

MANRESA

Av.Països Catalans

7:45h

 

La tornada està prevista a les 16:00h (des del mateix lloc d’arribada).

HORARIS: *(Cal presentar-se 15 minuts abans)

BARCELONA Plaça Catalunya 19, parada Hard Rock Café (davant Hotel Olivia Plaza)

 6:30h

SABADELL Plaça Mil·lenari, davant Volvo

 7:00h

TERRASSA Hotel Don Cándido

 7:15h

MANRESA Av.Països Catalans

 7:45h

La tornada està prevista a les 16:00h (des del mateix lloc d’arribada).

(Cal presentar-se 15 minuts abans)

 • PREU SORTIDES DE DIMARTS A DIUMENGE DES DE:

BARCELONA Plaça Catalunya 19, parada Hard Rock Café (davant Hotel Olivia Plaza)

 6:30h

SABADELL Plaça Mil·lenari, davant Volvo

 7:00h

TERRASSA Hotel Don Cándido

 7:15h
MANRESA Av.Països Catalans 7:45h
 • PREU SORTIDES DISSABTE DES DE:

GRANOLLERS Estació d'Autobusos    

 6:00h
BLANES* Rotonda dels Focs  5:50h
LLORET DE MAR* C/Senyora Rosell, 23  6:00h
GIRONA* Estació d'Autobusos  6:35h
VIC* Estació d'Autobusos  7:30h

(*La sortida només es realitza 05/01/19, 02/02/19 i 02/03/19.)

 

La tornada està prevista a les 16:00h (des del mateix lloc d’arribada).

El recorregut que fa l’autobús per arribar a les pistes és: Barcelona – Sabadell – Terrassa –Manresa Túnel del Cadí – La Molina. Cal tenir en compte que la sortida es realitzarà si les condicions meteorològiques i de la carretera ho permeten. 

El recorregut que fa l’autobús per arribar a les pistes és: Barcelona – Sabadell – Terrassa –Manresa – Túnel del Cadí – Masella.
Cal tenir en compte que la sortida es realitzarà si les condicions meteorològiques i de la carretera ho permeten. 

El recorregut que fa l’autobús per arribar a les pistes és:  Barcelona – Sabadell – Terrassa – Manresa – Túnel del Cadí – Masella. 

Cal tenir en compte que la sortida es realitzarà si les condicions meteorològiques i de la carretera ho permeten. 

El recorregut que fa l’autobús per arribar a les pistes és:

OPCIÓ 1: Barcelona – Sabadell – Terrassa –  Manresa – Túnel del Cadí – Alp 2500.

OPCIÓ 2: Granollers – Barcelona  – Sabadell– Terrassa –  Manresa – Túnel del Cadí – Alp 2500.

OPCIÓ 3: Blanes – Lloret de Mar – Girona  – Vic – Túnel del Cadí – Alp 2500. 

Cal tenir en compte que la sortida es realitzarà si les condicions meteorològiques i de la carretera ho permeten. 

L’autobús surt a les 16:00h (cal presentar-se 15 min abans de la sortida) des del pàrquing principal de La Molina, al costat del telecabina Alp 2500.

L’hora d’arribada depèn de les condicions del trànsit. Orientativament, l’hora prevista d’arribada a Barcelona és cap a les 19:00h.

L’autobús surt a les 16:00h (cal presentar-se 15 min abans de la sortida) des del pàrquing d’autocars, al costat de la taquilla principal. L’hora d’arribada depèn de les condicions del trànsit. Orientativament, l’hora prevista d’arribada a Barcelona és cap a les 19:00h.

L’autobús surt a les 16:00h des del mateix punt d’arribada. L’hora d’arribada depèn de les condicions del trànsit. Orientativament, l’hora prevista d’arribada a Barcelona és cap a les 19:00h.

No, no pots comprar només el seient.

Els menors de 4 anys han de comprar forfait infantil directament a la pista. A través de Viatges Plus podràs comprar el seient de l’autobús. 

Els joves d’entre 16 i 17 anys que viatgin sols obligatòriament han de portar una autorització signada pels pares o tutors que haurà d’anar acompanyada d'un telèfon de contacte. 

Tickets només per esquiar els dissabtes a La Molina des de Barcelona, Sabadell, Terrassa, Vic i Manresa: viatge d’anada i tornada amb autobús + forfet d’esquí + assegurança d’esquí + guia acompanyant  48€ 
Tickets només per esquiar els dissabtes a La Molina des de Mataró i Granollers: viatge d’anada i tornada amb autobús + forfet d’esquí + assegurança d’esquí + guia acompanyant  49€
Tickets només per esquiar els dissabtes a La Molina des de Blanes, Lloret de Mar i Girona: viatge d’anada i tornada amb autobús + forfet d’esquí + assegurança d’esquí + guia acompanyant  50€

 

 • Els nens menors de 4 anys que no esquiïn només pagaran transport (15€). Si el nen vol esquiar, haurà de comprar un forfet especial a pistes.
 • Els nens d'entre 4 i 15 anys han d’anar acompanyats d'un adult. 
 • Els joves d’entre 16 i 17 anys que viatgin sols obligatòriament han de portar una autorització signada pels pares o tutors legals (dues còpies) que haurà d’anar acompanyada d'un telèfon de contacte. 

 

El recorregut que fa l’autobús per arribar a les pistes és:

OPCIÓ 1: Mataró – Granollers –Barcelona – Sabadell – Terrassa –Manresa –  Túnel del Cadí – La Molina.

OPCIÓ 2: Blanes – Lloret de Mar – Girona – Vic –  Túnel del Cadí – La Molina. 

Cal tenir en compte que la sortida es realitzarà si les condicions meteorològiques i de la carretera ho permeten. 

Tickets només per esquiar els diumenges a Masella des de Barcelona,  Sabadell, Terrassa i Manresa: viatge d’anada i tornada amb autobús + forfet d’esquí + assegurança d’esquí + guia acompanyant  51€ 
Tickets només per esquiar els diumenges a Masella des de Mataró i Granollers: viatge d’anada i tornada amb autobús + forfet d’esquí + assegurança d’esquí + guia acompanyant  52€
 • Els nens menors de 4 anys que no esquiïn només pagaran transport (15€). Si el nen vol esquiar, haurà de comprar un forfet especial a pistes.
 • Els nens d'entre 4 i 15 anys han d’anar acompanyats d'un adult. 
 • Els joves d’entre 16 i 17 anys que viatgin sols obligatòriament han de portar una autorització signada pels pares o tutors legals (dues còpies) que haurà d’anar acompanyada d'un telèfon de contacte. 

HORARIS: *(Cal presentar-se 15 minuts abans)

BARCELONA Plaça Catalunya 19, parada Hard Rock Café (davant Hotel Olivia Plaza)

 6:30h

SABADELL Plaça Mil·lenari, davant Volvo

 7:00h

TERRASSA Hotel Don Cándido

 7:15h

GRANOLLERS Estació d'Autobusos

 6:00h

MANRESA Av.Països Catalans

 7:45h

BLANES* Rotonda dels focs

 5:50h

LLORET DE MAR* Senyora Rosell, 23

 6:00h

GIRONA* Plaça Poeta Marquina (Bar Núria)

 6:35h

VIC* Estació d'Autobusos

 7:30h

(*La sortida només es realitza 05/01/19, 02/02/19 i 02/03/19.)

 

La tornada està prevista a les 16:00h (des del mateix lloc d’arribada).

Tickets dimarts i dijous a Masella: viatge d’anada i tornada amb autobús + forfet d’esquí + assegurança d’esquí + guia acompanyant.  44€ 
 • Els nens menors de 4 anys que no esquiïn només pagaran transport (15€). Si el nen vol esquiar, haurà de comprar un forfet especial a pistes.
 • Els nens d'entre 4 i 15 anys han d’anar acompanyats d'un adult. 
 • Els joves d’entre 16 i 17 anys que viatgin sols obligatòriament han de portar una autorització signada pels pares o tutors legals (dues còpies) que haurà d’anar acompanyada d'un telèfon de contacte. 

SkiBus a Masella funciona del 18/12/2018 fins al 31/03/2019. Cal tenir en compte que el SkiBus a Masella no funcionarà els dies: 25/12 i 26/12/2018 - l'1 i el 06/01/2019.

 

El recorregut de sortida de l’autobús cap a Masella és el següent:

HORARIS: *(Cal presentar-se 15 minuts abans)

BARCELONA

Plaça Catalunya 19, parada Hard Rock Café (davant Hotel Olivia Plaza)

 6:30h

SABADELL

Plaça Mil·lenari, davant Volvo

 7:00h

TERRASSA

Hotel Don Cándido

 7:15h

MANRESA

Av.Països Catalans

7:30h

 

La tornada està prevista a les 16:00h (des del mateix lloc d’arribada).

NECESSITES SABER ALGUNA COSA MÉS?

Pots contactar amb nosaltres trucant al 902 13 00 14, per correu electrònic info@sagales.com o mitjançant aquest formulari.