1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS ADQUIREIX EL 100% DE L’EMPRESA AUTOBUSES SAN ANTONIO S.A. A EIVISSA

23Juny2016

SAGALÉS ADQUIREIX EL 100% DE L’EMPRESA AUTOBUSES SAN ANTONIO S.A. A EIVISSA

Sagalés, empresa familiar amb més de 370 anys de trajectòria i dedicada al transport de viatgers, ha fet efectiva la compra de l’empresa de transport de viatgers Autobuses Sant Antonio, S.A., que compta amb una flota de 18 vehicles i una plantilla de 30 treballadors. Aquesta adquisició permetrà a Sagalés gestionar la línia regular entre Eivissa i Sant Antoni de Portmany a l’illa pitiüsa. 

Tant Sagalés com els antics propietaris volen donar continuïtat a l’activitat actual d’Autobuses San Antonio S.A. 

La família Ribas vol transmetre un missatge d’agraïment a tots els col•laboradors que directament o indirectament han format part d’Autobuses Sant Antonio i desitjar-los el millor en la nova etapa de la companyia. 

Actualment, Sagalés ja està present a Eivissa a través de HF Vilas, empresa de transport regular, escolar i discrecional de viatgers que va adquirir el passat gener de 2015. Aquesta operació, reforça l’estratègia de creixement de Sagalés. Autobuses Sant Antonio s’integra, així, en un important grup d’empreses dedicades al transport de viatgers en totes les seves vessants (regular, discrecional, turístic, etc) amb una llarga trajectòria al sector, un equip altament especialitzat i una flota moderna i elegant de més de 550 vehicles.