1. inici
  2. Notícies
  3. EL SERVEI URBÀ ENTRE PINEDA DE MAR I CALELLA INCORPORA TRES NOUS VEHICLES

06Juliol2016

D'esquerra a dreta, Pere Padrosa, Montserrat Candini, Xavier Amor i Ramon Sagalés.

EL SERVEI URBÀ ENTRE PINEDA DE MAR I CALELLA INCORPORA TRES NOUS VEHICLES

Sagalés ha incorporat 3 noves unitats a la flota que opera el servei de transport urbà entre Pineda de Mar i Calella (línia 691).

Els tres nous autobusos són de la marca Solaris, model Urbino 8,6. Amb una llargària de 8,6 metres i 2,4 metres d’ample, els Urbino són els autobusos més petits de la seva gamma. Són de la família de vehicles urbans de pis baix, on la línia del vidre davanter és més baixa de l’habitual per tenir una millor visibilitat de la vorera quan el vehicle s’està apropant a la parada. Són vehicles moderns, lleugers, resistents, de fàcil conducció, manteniment i explotació, completament adaptats per a les persones amb mobilitat reduïda i respectuosos amb el medi ambient, ja que estan preparats per al consum de Biodièsel. La capacitat dels Urbino 8,6 és de 17 places assentades i 35 dretes, i compta amb una plaça reservada per a cadires de rodes. Els nous vehicles disposen d’un sistema de suspensió que permet el descens de l’entrada a 70 mm, i també una rampa retràctil que facilita l’accés a aquells que es mouen amb cadira de rodes.

Els autobusos es van presentar ahir a la tarda de forma oficial a Rierany dels Frares a Calella. La presentació va anar a càrrec del director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Pere Padrosa, l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, i el conseller delegat de l’empresa Sagalés, Ramon Sagalés.

La posada en marxa d’aquests tres nous vehicles reafirma el compromís de Sagalés per oferir un servei de qualitat i en constant millora als usuaris del servei urbà entre Calella i Pineda de Mar.