1. inici
  2. Notícies
  3. NOVES EXPEDICIONS AL BUS EXPRÉS ENTRE BARCELONA I LA VALL DEL TENES

20Juliol2016

NOVES EXPEDICIONS AL BUS EXPRÉS ENTRE BARCELONA I LA VALL DEL TENES

Sagalés posarà en funcionament el proper l’1 d’agost noves expedicions de dilluns a divendres feiners d’agost i dissabtes, diumenges i festius a la línia exprés e7, que connecta Barcelona amb La Vall del Tenes. Es tracta d’una línia de velocitat comercial alta i completament adaptada per a persones amb mobilitat reduïda, que connecta els municipis de Parets del Vallès, Lliçà de Vall, Lliçà d’Amunt, Santa Eulàlia de Ronçana i Bigues i Riells amb Barcelona.

Concretament, amb les noves expedicions la línia oferirà 16 serveis de dilluns a divendres feiners d’agost, 8 en sentit la Vall del Tenes, i 8 en sentit Barcelona. També oferirà 12 sortides els dissabtes, diumenges i festius, 6 en sentit la Vall del Tenes i 6 en sentit Barcelona. D’aquesta manera es s’amplia substancialment l’oferta actual d’expedicions, ja que fins ara, només s’oferien 27 viatges de dilluns a divendres feiners (excepte agost), 13 en sentit la Vall del Tenes i 14 en sentit Barcelona.

Les noves expedicions de l’e7 s’han presentat avui a Riells del Fai en un acte on han assistit Pere Padrosa, Director General de Transports i Mobilitat, Ramon Sagalés, Conseller Delegat de Sagalés,  el president de la Mancomunitat Intermunicipal de la Vall del Tenes i alcalde de Bigues i Riells, Joan Galiano, i la resta de representants dels ajuntaments de la línia.

L’e7 va ser la primera línia de la xarxa exprés.cat operada per Sagalés, una línia que des de la seva posada en funcionament al setembre de 2013 no ha deixat de créixer. En els darrers 12 mesos (de juny 2015 a maig 2016) el nombre de viatgers ha augmentat en un 13% respecte als usuaris que tenia abans d’incorporar els serveis exprés.

Es poden consultar els horaris aquí.