1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS ET PORTA A VEURE LA CUBANA

23Setembre2016

SAGALÉS ET PORTA A VEURE LA CUBANA

La Cubana torna a Barcelona amb un musical: “Gente Bien”, un sainet molt divertit escrit per Santiago Rusiñol, l’any 1917. Sagalés t’ofereix l’oportunitat de veure un espectacle únic en zona platea i amb el viatge d’anada i tornada en autobús inclòs des de diverses poblacions. 

La data de sortida per veure el musical “Gente Bien” de La Cubana, serà el pròxim divendres 21 d’octubre. L'inici de l'espectacle és a les 21.30h. Sagalés ofereix segons la localització diversos horaris i preus. Per les localitats del Maresme, La Llagosta, Lloret de Mar i Blanes el viatge d’anada i tornada tindrà un cost de 45€; per Caldes, Palau, Sta. Perpètua, Mollet, Granollers i La Llagosta 40€; i Manresa i Vic 45€. Per més informació sobre preus i horaris consulteu la nostra pàgina web.

Gràcies a Viatges Plus i amb la col·laboració del Grup Balañá, Sagalés t’apropa a un grup d’artistes que captiven el seu públic jugant amb l’expressió teatral, la sorpresa, la transgressió d’espais i els seus personatges, que adquireixen vida pròpia més enllà del guió prescrit, des del 1980.

 

Gaudeix d’una nit màgica al teatre, Sagalés et porta!