1. inici
  2. Notícies
  3. ARRIBA A LA META EL V RAL·LI INTERNACIONAL D'AUTOBUSOS CLÀSSICS

02Juny2014

ARRIBA A LA META EL V RAL·LI INTERNACIONAL D'AUTOBUSOS CLÀSSICS

El V Ral·li Internacional d'Autobusos Clàssics ha estat tot un èxit. Des de l'empresa Sagalés, un dels organitzadors d'aquest esdeveniment, donem les gràcies a tots els patrocinadors, col·laboradors, voluntaris i assistents que heu fet possible aquesta cinquena edició.

El ral·li és organitzat per Sagalés, la Fundació del Transport Metropolità de Barcelona (TMB) i l'Associació per a la Recuperació i Conservació d'Autobusos (ARCA). Dissabte 31 de maig vam estar per la tarda a l'Avinguda Maria Cristina de Barcelona i el públic que s'hi va acostar a l'exposició va ser nombrós, malgrat la pluja. A més els nens van gaudir de moltes activitats a la Zona Nestlé . Diumenge 1 de juny tots els vehicles van sortir des de Barcelona i van arribar a Caldes de Montbui. A la vila termal vallesana els esperaven amb forts aplaudiments molts ciutadans que volien conèixer l'antic transport col·lectiu de viatgers.

I és que la missió del ral·li és aquesta: posar en valor la cultura i el patrimoni industrial a través d'aquests autocars i autobusos que han ofert un servei als ciutadans durant molt de temps.

Un any més esperem que hagueu gaudit i tornem a agrair a tots aquells que ens ajuden a demostrar que ens estimem el transport públic.