1. inici
  2. Notícies
  3. EL SKIBUS ESTRENA LA TEMPORADA DE NEU

02Desembre2016

EL SKIBUS ESTRENA LA TEMPORADA DE NEU

Sagalés ofereix a tots els amants de la neu sortides d’un dia amb el seu SkiBus a La Molina o Masella, les millors pistes del Pirineu de Girona de dilluns a divendres; els dilluns, dimecres i divendres a l’estació de La Molina (40€) i els dimarts i dijous a Masella (43€). Les sortides de dilluns a divendres es realitzaran des de Barcelona, Sabadell i Terrassa. 

Com a novetat, el SkiBus ofereix l’opció d’anar dissabtes a La Molina (des de 47€) i diumenges a Masella (des de 50€) amb sortides des de Barcelona, Sabadell, Terrassa, Mataró, Granollers, Manresa, Blanes, Lloret de Mar, Girona i Vic. L’excursió inclou viatge d’anada i tornada amb autobús, forfet, assegurança d’esquí i assistència de guia a bord. I en la mateixa compra es pot afegir la reserva del pícnic i el lloguer de material d’esquí i/o Snow.

També  t’ofereix l’oportunitat d’anar a esquiar a l’àrea d’esquí més extensa de Catalunya, Alp 2500, de dilluns a diumenge amb el viatge d’anada i tornada en autobús, forfet, assegurança d’esquí i assistència de guia a bord. Les sortides de dilluns a divendres només es realitzaran des de Barcelona, Sabadell i Terrassa (58€), i dissabtes i diumenges (des de 58€) es realitzarà les sortides des de Barcelona, Sabadell, Terrassa, Mataró, Granollers, Manresa, Blanes i Girona.  SkiBus Alp 2500 també t’ofereix la possibilitat de reservar el pícnic i llogar el material d’esquí i/o snow anticipadament. 


Si vols anar a la neu sense agafar el cotxe. Oblidat de conduir, nosaltres et portem. El SkiBus de Sagalés és la millor manera d’anar esquiar!