1. inici
  2. Notícies
  3. GUANYA UNA ENTRADA DOBLE PER VEURE LA COMÈDIA “ASTRONAUTES” AL CLUB CAPITOL

10Gener2017

GUANYA UNA ENTRADA DOBLE PER VEURE LA COMÈDIA “ASTRONAUTES” AL CLUB CAPITOL

Sagalés enceta un concurs a Facebook, on sortejarà 15 entrades dobles per l'espectacle "Astronautes" al Teatre Club Capitol (Barcelona), per la funció del dia 27 de gener. Si vols aconseguir una entrada doble, hauràs de respondre a la següent pregunta al nostre mur de Facebook: “Què és allò imprescindible per endur-te'n a l'espai?“. Les respostes més originals s’enduran les entrades!
 

Aprofita aquesta oportunitat única de gaudir d’un gran comèdia dels creadors de Crackòvia i Polònia i participa en el nostre concurs del 10 al 24 de gener. És molt fàcil aconseguir-ne una!

 

Terminis i Condicions del concurs:

1.    La promoció és vàlida entre el 10 de gener i el 24 de gener del 2017. 
2.    Per participar en el sorteig l’usuari haurà de comentar a la publicació del mur de Facebook de Sagalés responent a la pregunta formulada. 
3.   Participaran en el sorteig totes aquelles persones que comenten amb el seu perfil responen a la pregunta “Què és allò imprescindible per endur-te’n a l’espai?” en la mateixa publicació de Sagalés. Cada usuari podrà participar una única vegada. 
4.    Aquest sorteig serà de participació gratuïta. 
5.    El premi són 15 entrades dobles en total per l’espectacle de Grup Balaña, Astronautes, per la funció del divendres 27 de gener. 
6.    Amb la seva participació en el sorteig, autoritza a Sagalés a publicar el seu nom si resulta guanyador. 
7.    El concurs es realitzarà entre el dimarts 10/01, a les 11:00h fins al dimarts 24/01 a les 12:00h. L'usuari que participi fora del termini no entrarà dins del sorteig. El guanyador s'anunciarà el dimarts 24 de gener a les 16:00h.

8.   Sagalés es reserva el dret de suspendre la promoció, per causa justificada.