1. inici
  2. Notícies
  3. NOVA LÍNIA DE BUS EXPRÉS ENTRE GIRONA,VIDRERES I LLORET DE MAR

07Febrer2017

NOVA LÍNIA DE BUS EXPRÉS ENTRE GIRONA,VIDRERES I LLORET DE MAR

El Secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, junt amb els representants de Lloret de Mar, Girona i Vidreres i el conseller delegat de Sagalés, Ramon Sagalés han presentat aquest matí la nova línia e4, que el proper dilluns 13 de febrer iniciarà el servei d’altes prestacions entre Girona, Vidreres i Lloret de Mar.

La nova línia oferirà 34 expedicions diàries de dilluns a divendres feiners (17 per sentit), i 20 expedicions els dissabtes, diumenges i festius (10 per sentit), entre Girona i Lloret de Mar, passant per Vidreres.

Les noves expedicions exprés.cat se sumaran als serveis de bus convencional, de manera que s’oferiran en total 52 expedicions els dies feiners i 30 els caps de setmana i festius entre aquestes poblacions.

Els vehicles disposen de premsa gratuïta i  Wi-Fi a bord, són 100% accessibles i estan integrats sota una mateixa imatge corporativa, que dóna visibilitat al servei i facilita als usuaris la seva ràpida identificació.

Millora tarifària

Amb la posada en marxa de la nova línia, també entrarà en funcionament un nou títol de transport, la T-10/120, targeta multipersonal que permet gaudir de 10 viatges en 120 dies, a partir de la primera validació. El preu d’aquest nou títol és de 27,50€ (cada trajecte surt a 2,75€).