1. inici
  2. notícies
  3. SAGALÉS PARTICIPARÀ A LA 10ª EDICIÓ DE BODAMARKET

10Febrer2017

SAGALÉS PARTICIPARÀ A LA 10ª EDICIÓ DE BODAMARKET

Un any més, Sagalés participarà a la fira Bodamarket, fira anual de nuvis que es celebrarà els dies 11 i 12 de febrer al centre social i cultural Roca Umbert Fàbrica de les Arts (Nau Dents de Serra) de Granollers. Sagalés estarà situat a l’estand número 12. La fira té previst acollir al voltant de 40 expositors que aniran adreçats a parelles que estiguin interessades en trobar tota una àmplia oferta de serveis i productes pel seu casament: des de serveis de trasllat dels convidats, moda, agències de viatges, empreses organitzadores d’espectacles, floristeria, fotografia i vídeo, joieria i rellotgeria, llar, restauració i càterings, detalls pels convidats, invitacions, estètica i imatge. 

Bodamarket obrirà les seves portes dissabte 11 i diumenge 12 de 10:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h perquè tothom pugui gaudir de la fira i de les diferents activitats: desfilades de moda i complements, espai de foodtrucks i sortejos.

L’any passat la fira va rebre aproximadament més de 2.000 visitants i aquest any s’espera igualar o superar aquesta xifra.