1. inici
  2. Notícies
  3. NOVES EXPEDICIONS AL BUS EXPRÉS ENTRE CALDES I BARCELONA

09Març2017

NOVES EXPEDICIONS AL BUS EXPRÉS ENTRE CALDES I BARCELONA

Sagalés posarà en funcionament el proper 13 de març tres noves expedicions d’anada i tres de tornada que circularan durant les hores punta a la línia exprés e9. Aquest servei exprés es va posar en marxa l’agost de 2014 i transporta anualment 1,8 milions d’usuaris, el que suposa un creixement del 7% respecte als viatges que es realitzaven abans de convertir la línia en exprés.
 
Concretament, les noves freqüències són dues sortides des de Caldes a les 7.05 hores i a les 9.55 hores i una altra des de Palau-solità i Plegamans (Vallès Occidental) a les 8.17 hores. En sentit contrari, hi haurà un nou bus que sortirà de l’estació de l’avinguda Meridiana de Barcelona a les 7.40 hores i dos més que ho faran des de la plaça Tetuan, a les 9.00 hores i a les 10.50 hores.
 
L’e9 és la línia que comunica Barcelona-Caldes de Montbui i fa parada també a Santa Perpètua de la Mogoda i Palau-solità i Plegamans circulant per la C-33. Els busos estan adaptats a persones amb mobilitat reduïda i disposen de tots els avantatges de les línies exprés.cat, com Wi-Fi i premsa gratuïta a bord.

Pots consultar els horaris aquí.