1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS COL·LABORA AMB L'AJUNTAMENT DE VIC PER PROMOCIONAR LA CIUTAT

03Abril2017

SAGALÉS COL·LABORA AMB L'AJUNTAMENT DE VIC PER PROMOCIONAR LA CIUTAT

Aquest migdia, Sagalés i l’Ajuntament de Vic han signat un conveni de col·laboració per realitzar una campanya de promoció turística de la ciutat de Vic, en la trassera d'un autobús de l’e12, bus exprés que circula diàriament entre Vic i Barcelona. El projecte es centra en vinilar la part posterior del bus que fa el trajecte de Barcelona-Vic amb imatges de la ciutat de Vic amb l’objectiu de captar l’atenció dels visitants potencials de Vic i d’Osona. La campanya, sota el lema “Slow City”, té l’objectiu de comunicar a través de diferents fotografies que Vic és una ciutat d’aire mediterrani, afable i tranquil·la, amb un entorn, una gastronomia i una cultura que sorprèn cada any a milers de viatgers que busquen, al seu entramat de carrerons estrets, una oportunitat per desconnectar de l’enrenou de la gran ciutat. 

L'acte de signatura ha tingut lloc a la Plaça Major amb presència de Carme Bover, Regidora de Comerç i Turisme, i Ramon Sagalés, Conseller Delegat de Sagalés, a més de diverses entitats integrants de la Taula de Turisme de Vic.

Aquesta iniciativa es suma a les accions que Viatges Plus, agència de viatges de Sagalés, realitza per potenciar Vic com a destinació turística. Des de l'estiu passat comercialitza un paquet turístic des de Barcelona que permet als viatgers conèixer d'aprop la ciutat. El paquet inclou una visita audioguiada per Vic, entrada al Museu Episcopal i, opcionalment, accés a l'assecador de llonganisses Casa Riera Ordeix. Consulteu tots els detalls aquí.