1. inici
  2. Notícies
  3. EL SERVEI URBÀ DE PARETS DEL VALLÈS ESTRENA FLOTA

08Maig2017

EL SERVEI URBÀ DE PARETS DEL VALLÈS ESTRENA FLOTA

Sagalés i l’Ajuntament de Parets del Vallès han presentat avui els nous autobusos urbans que prestaran servei al municipi a partir de demà mateix.

Els nous vehicles corresponen al model Indcar Mobi Urbà. Tenen una llargària de 8 metres, un ampli disseny interior i una amplada exterior de només 2,35 metres, pensada per a una circulació urbana que facilita el pas pels carrers estrets.

Incorporen una carrosseria que respon a l’última reglamentació R66.02  i que aporta protecció en cas de bolcat. Disposen també de fre elèctric per a pendents pronunciades, rampa telescòpica per PMRSR (persones amb mobilitat reduïda en cadira de rodes), completament adaptats per a les persones amb mobilitat reduïda. D’altra banda, incorporen 4 punts de càrrega USB en la plataforma del darrere i als seients davanters

Respecte dels vehicles anteriors, els nous autobusos suposen millores substancials. Les més rellevants són l’ampliació del nombre de places per seure-hi, 22 de les 35 totals que tenen com a capacitat màxima de càrrega i la incorporació de motors d’última generació Euro-6, que permeten una reducció de les emissions de gasos contaminants i partícules en suspensió.