1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS ORGANITZA EL VIII RAL·LI INTERNACIONAL D’AUTOBUSOS CLÀSSICS

22Maig2017

SAGALÉS ORGANITZA EL VIII RAL·LI INTERNACIONAL D’AUTOBUSOS CLÀSSICS

El cap de setmana del 3 i 4 de juny té lloc el VIII Ral·li Internacional d’Autobusos Clàssics Barcelona - Caldes de Montbui, organitzat per Sagalés, la Fundació de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i l’Associació per a la Recuperació i Conservació d’Autobusos (ARCA)

Sagalés, TMB i ARCA reprenen la iniciativa que revalora el patrimoni i la història del transport col·lectiu. És per això que el dissabte 3 de juny de 16.00h a 21.30h es pot gaudir de franc d'una rica exposició de més de 40 vehicles antics, a l'Avinguda Maria Cristina de Barcelona, al costat de Plaça Espanya. El diumenge 4 de juny, la comitiva de vehicles surt d'aquest mateix punt a les 10.30h i recorre 40km fins a la vila termal de Caldes de Montbui, passant per la carretera antiga de Montcada i Reixac, La Llagosta, Santa Perpètua de Mogoda i Palau-solità i Plegamans, fins a l’Avinguda Pi i Margall de Caldes de Montbui, on també s'exhibeixen els vehicles. El més antic és la diligència restaurada de Sagalés. De fet, Sagalés portarà prop de 12 vehicles de diferents marques: Ford, Peugeot, Hispano Suiza, Chevrolet, entre d'altres.

Com en les últimes edicions, continuarem oferint visites guiades per l’exposició dels nostres vehicles i donarem l'oportunitat que els visitants facin el ral·li amb nosaltres (places limitades). A més, hi haurà una àrea molt àmplia, divertida i amb gran varietat d'activitats per als més petits: l'autobús de Jovi, activitats de globoflèxia i una gimcana per l'exposició. I com a novetat, en aquesta edició, podreu gaudir de l'Exposició dels 30 anys del Bus Turístic i l'Exposició de l'ONG Conductors Solidaris de Catalunya. 

Els patrocinadors i col·laboradors pels quals aquest acte és possible són: AtendoAYATS, CivipartsCocentro,  Frigicoll, INDCARJosep Mas, KH-7MAN, Automoció MONBOSCH, Nestlé, PetrolisRodiRS Turia, TTP, Autolica, ScaITTSolaris, Viserveis i Volvo

Podeu consultar més informació del VIII Ral·li Internacional d'Autobusos Clàssics a: www.rallybusclassic.org.