Sagales.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
  1. inici
  2. notícies
  3. EL SERVEI URBÀ DE CALDES DE MONTBUI ESTRENA VEHICLE

30Maig2017

EL SERVEI URBÀ DE CALDES DE MONTBUI ESTRENA VEHICLE

Avui, Sagalés i l’Ajuntament de Caldes de Montbui han presentat de forma oficial a l'Estació de Caldes de Montbui, el nou vehicle que cobrirà el servei urbà del municipi, a partir de demà. La presentació ha anat a càrrec del regidor de serveis, Jaume Mauri, i el conseller delegat de l’empresa Sagalés, Ramon Sagalés. També han estat presents altres càrrecs de Sagalés.  

El nou vehicle correspon al model Indcar Mobi Urbà. Té una llargària de 8 metres, un ampli disseny interior i una amplada exterior de només 2,35 metres, pensada per una circulació urbana que facilita el pas pels carrers estrets. 

Incorpora una carrosseria que respon a l’última reglamentació R66.02  i que aporta protecció en cas de bolcat. També disposa de fre elèctric per a pendents pronunciades, rampa telescòpica per PMRSR (persones amb mobilitat reduïda en cadira de rodes), completament adaptats per a les persones amb mobilitat reduïda. D’altra banda, incorporen 4 punts de càrrega USB en la plataforma del darrere i als seients davanters.

Respecte el vehicle anterior, el nou autobús suposa millores substancials. La més rellevant és l’ampliació del nombre de places per seure-hi, 22 de les 35 totals que tenen com a capacitat màxima de càrrega i la incorporació de motors d’última generació Euro-6, que permeten una reducció de les emissions de gasos contaminants i partícules en suspensió.

La posada en marxa d’aquest nou vehicle reafirma el compromís de Sagalés, per oferir un servei de qualitat i en constant millora als usuaris del servei urbà de Caldes de Montbui.