1. inici
  2. Notícies
  3. EL SERVEI URBÀ DE CALDES DE MONTBUI ESTRENA VEHICLE

30Maig2017

EL SERVEI URBÀ DE CALDES DE MONTBUI ESTRENA VEHICLE

Avui, Sagalés i l’Ajuntament de Caldes de Montbui han presentat de forma oficial a l'Estació de Caldes de Montbui, el nou vehicle que cobrirà el servei urbà del municipi, a partir de demà. La presentació ha anat a càrrec del regidor de serveis, Jaume Mauri, i el conseller delegat de l’empresa Sagalés, Ramon Sagalés. També han estat presents altres càrrecs de Sagalés.  

El nou vehicle correspon al model Indcar Mobi Urbà. Té una llargària de 8 metres, un ampli disseny interior i una amplada exterior de només 2,35 metres, pensada per una circulació urbana que facilita el pas pels carrers estrets. 

Incorpora una carrosseria que respon a l’última reglamentació R66.02  i que aporta protecció en cas de bolcat. També disposa de fre elèctric per a pendents pronunciades, rampa telescòpica per PMRSR (persones amb mobilitat reduïda en cadira de rodes), completament adaptats per a les persones amb mobilitat reduïda. D’altra banda, incorporen 4 punts de càrrega USB en la plataforma del darrere i als seients davanters.

Respecte el vehicle anterior, el nou autobús suposa millores substancials. La més rellevant és l’ampliació del nombre de places per seure-hi, 22 de les 35 totals que tenen com a capacitat màxima de càrrega i la incorporació de motors d’última generació Euro-6, que permeten una reducció de les emissions de gasos contaminants i partícules en suspensió.

La posada en marxa d’aquest nou vehicle reafirma el compromís de Sagalés, per oferir un servei de qualitat i en constant millora als usuaris del servei urbà de Caldes de Montbui.