Sagales.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
  1. inici
  2. notícies
  3. SAGALÉS CELEBRA 375 ANYS D’HISTÒRIA FAMILIAR, APOSTANT PELS VEHICLES HÍBRIDS

21Juliol2017

SAGALÉS CELEBRA 375 ANYS D’HISTÒRIA FAMILIAR, APOSTANT PELS VEHICLES HÍBRIDS

En un acte oficial a l’Exposició de Vehicles Clàssics de Caldes de Montbui, el Conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull i l’alcalde de Caldes de Montbui, Jordi Solé, han acompanyat a la família Sagalés en una efemèride marcada per la innovació en la mobilitat col·lectiva.

El president de Sagalés, Francesc Sagalés, ha centrat el seu discurs en repassar la història de la família, així com fer menció a l'espai on s'ha dut a terme l'acte: un antic taller i rentador de vehicles que actualment acull una exposició permanent d'autobusos clàssics. A banda de fer una mirada al passat, ha apuntat els grans reptes de futur de l'empresa i del sector: la mobilitat sostenible i la implantació de la T-Mobilitat. 

El conseller delegat de Sagalés, Ramon Sagalés, ha agafat el relleu tot destacant els atributs que han distingit a Sagalés al llarg dels anys: "esforç, perseverança, diàleg, passió i ganes de fer bé les coses". En un moment de grans canvis, les empreses han de ser molt àgils. En paraules del Ramon Sagalés, "diuen que ja no són les empreses grans que guanyen a les petites sinó les ràpides a les lentes. Ser una empresa ràpida, eficient i eficaç és el nostre principal repte.".

El conseller Rull ha destacat el compromís de les administracions amb el sector del transport de viatgers i ha felicitat Sagalés per la seva aposta per la mobilitat sostenible. “Cal destacar la valentia i l’esforç d’aquesta nissaga que durant més de tres segles ha fet créixer l’economia i la societat catalanes”, ha comentat. "Ser resilient vol dir fer front a l’adversitat, sortir-se’n i sortirse’n enfortit i em sembla que aquesta és la característica de Sagalés durant tots aquests anys”, així ha definit Rull a l'empresa.
 
Per la seva part, l’alcalde Jordi Solé, ha fet menció del seu avi, qui ja treballava a l’empresa Sagalés, i ha parlat “d’orgull” en nom del municipi de Caldes de Montbui, el primer de Catalunya en gaudir d’una línia interurbana operada amb un bus híbrid.

“Al mateix temps que celebrem els 375 anys de la nissaga familiar, a Sagalés volem que aquest moment sigui també un pas de futur, dins del nostre compromís amb la societat i el medi ambient”, ha explicat Ramón Sagalés, Conseller Delegat.
 
L’acte institucional amb motiu dels 375 anys de la nissaga familiar ha culminat amb la presentació de cinc nous models de busos per a línies regulars, innovadors per la seva eficiència energètica i bona qualificació ambiental. Entre ells hi ha el primer model de bus híbrid que cobreix una ruta interurbana (Barcelona-Caldes de Montbui).

Els nous vehicles estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda i la majoria d’ells incorporen wi-fi gratuït i carregadors d’Smartphone.

Veure galeria d'imatges

 

Sagalés, una experiència familiar de 375 anys