1. inici
  2. Notícies
  3. DESCARREGA'T L'APLICACIÓ DE SAGALÉS PER A DISPOSITIUS MÒBILS

17Juliol2014

DESCARREGA'T L'APLICACIÓ DE SAGALÉS PER A DISPOSITIUS MÒBILS

A Sagalés llancem una aplicació (APP) per a dispositius mòbils aquest estiu. Un cop te la descarreguis, podràs consultar informació sobre les línies, parades i horaris de tots els nostres serveis, dissenyar el teu recorregut personalitzat i fins i tot trobar la parada més propera del punt on et trobes.


A Sagalés sempre estem al teu costat i ens movem amb tu. Per aquest motiu, posem a la teva disposició una APP per a smartphones i tauletes. D'aquesta manera, siguis on siguis, et pots informar sobre les línies dels nostres autobusos, o bé mirar horaris. Entre les opcions de l'APP també ens permet trobar la ubicació de la parada més propera on estem, i dissenyar un recorregut personalitzat des d'un punt A fins al B, facilitant-nos el trajecte més adequat.

L'APP de Sagalés surt al mercat en català, castellà i anglès, en versió Android, però properament estarà disponible per a iOs. Captura amb el teu dispositiu mòbil aquest codi BIDI i descarrega-te-la. O bé pots cercar-la a Google Play amb el nom SAGALÉS.