1. inici
  2. notícies
  3. NOVA LÍNIA DE BUS EXPRÉS ENTRE BARCELONA I MOLLET DEL VALLÈS

07Setembre2017

NOVA LÍNIA DE BUS EXPRÉS ENTRE BARCELONA I MOLLET DEL VALLÈS

El Director de Transports i Mobilitat de la Generalitat, Pere Padrosa, el Secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font, així com l’alcalde de Mollet el Vallès, Josep Monràs i el conseller delegat de Sagalés, Ramon Sagalés, han presentat aquest matí el nou bus exprés que connectarà Mollet del Vallès amb Barcelona.

La nova línia e21, que millorarà les prestacions i freqüència de pas de la línia entre Mollet del Vallès i Barcelona, entra en funcionament el proper dimarts 12 de setembre. El nou servei incorporarà 17 noves expedicions en sentit Barcelona i 17 en sentit Mollet del Vallès de dilluns a divendres feiners (excepte l’agost), de manera que l’oferta passarà a ser de 32 expedicions en sentit Barcelona i 31 en sentit Mollet del Vallès, 63 en total, gairebé el doble de l’actual.

Aquest nou servei permet un alt grau d’intermodalitat amb altres mitjans de transports com tren, metro, autobusos urbans, altres línies interurbanes, tramvia o bicing. Cal remarcar també que la nova línia forma part del sistema d’integració tarifària.

Els vehicles disposen de premsa gratuïta i Wi-Fi a bord, són 100% accessibles i estan integrats sota una mateixa imatge corporativa exprés.cat, que dóna visibilitat al servei i facilita als usuaris la seva ràpida identificació.

Consulta els horaris aquí.