1. inici
  2. Notícies
  3. MILLORA DE LES CONNEXIONS AL MOIANÈS

05Setembre2017

MILLORA DE LES CONNEXIONS AL MOIANÈS

Aquest dimarts 12 de setembre, el servei de transport públic a la comarca del Moianès comptarà amb millores substancials amb la introducció d’un seguit de mesures per potenciar la cobertura territorial del bus i millorar de forma global la connexió dels municipis amb la seva capital i els serveis assistencials.

Les millores que s’implementen coincidint amb el curs escolar són:

•    Manresa – Moià – Vic:
El servei actual queda redefinit i es divideix en dos trams independents: Castellterçol – Moià – Manresa i Castellterçol – Moià – Vic. La nova configuració del servei transforma Moià en un punt d’intercanvi dels diferents serveis que s’ofereixen a la comarca, fet que permetrà racionalitzar la xarxa de transport públic i optimitzar els recursos.

D’aquesta manera, es millora la comunicació de Castellterçol amb Vic amb un servei més directe per Collsuspina, amb més freqüències i amb horaris més adaptats a les necessitats dels ciutadans de la comarca.

•    Castellterçol – Moià – Vic:
El servei actual es dobla per oferir sis expedicions per sentit de dilluns a divendres feiners, tres de les quals seran directes entre Castellterçol i Vic. Així mateix, es garanteixen les arribades a la capital d’Osona abans de les 8.00 hores i abans de les 9.00 hores, per als usuaris que han d’anar als centres educatius i sanitaris. També es millora l’oferta en dissabtes, diumenges i festius amb quatre expedicions per sentit.

•    Castellterçol – Moià – Manresa:
En dies feiners s’afegeixen tres expedicions amb noves sortides des de Manresa a les 6.45 hores, 14:50 hores i 20:30 hores. Es millora l’oferta en dissabtes amb tres expedicions per sentit al llarg del dia.