1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS REFORÇA LES CONNEXIONS AMB LA COSTA DE BARCELONA, GIRONA I FIGUERES

29Juliol2014

SAGALÉS REFORÇA LES CONNEXIONS AMB LA COSTA DE BARCELONA, GIRONA I FIGUERES

Sagalés, a través de la seva filial Barcelona Bus, millora aquest estiu les seves línies des de Barcelona fins a Girona i Figueres, passant pels principals municipis de la Costa de Barcelona (Santa Susanna i Calella) i Costa Brava (Blanes). La presentació d'aquestes millores ha tingut lloc avui a la seu del Museu Dalí, en Figueres, amb la presència del Director General de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Pere Padrosa, i de l'alcadessa de Figueres, Marta Felip.

Amb una inversió, aquest estiu, de 1,6 milions d’euros, el paquet de millores inclou tant qüestions operatives i de servei, ampliant la flota i intensificant la freqüència horària i connexions entre poblacions, així com la millora dels canals d’informació de cara a l’usuari i l’ampliació de la gamma de títols de transport per aprofitar al màxim totes les rutes i línies que Sagalés i Barcelona Bus posen a l’abast dels viatgers.

Millores de servei i operatives

- S’amplia la flota d’autobusos per a operar aquestes línies en 4 unitats: 3 vehicles midis de 39 places i un de 55.
- La línia que connecta el centre de la ciutat de Barcelona amb Girona i Figueres incorpora una nova expedició a primera hora del matí (8:30h) amb tornada a la tarda, tot facilitant al viatger el poder passar el dia a qualsevol d’aquestes dues poblacions de la província de Girona.
- Augment en un 50% del número d’expedicions que connecten les terminals T1 i T2 de l’Aeroport de Barcelona amb Girona i Figueres. Amb aquest augment, hi haurà un total de 6 expedicions d’anada i 6 de tornada.
- Intensificació de les connexions diàries (10 d’anada i 10 de tornada) entre les ciutats de Girona i Figueres per oferir millors horaris als viatgers per a què puguin gaudir de les dues destinacions turístiques.
- Modificació i millora dels horaris de les línies que uneixen Girona/Figueres amb Lloret de Mar i Blanes. D’aquesta manera es garanteix la bona connexió amb aquestes dues poblacions de la Costa Brava, ja sigui amb les dues expedicions directes d’anada i tornada o mitjançant el transbordament entre línies.

Nous títols de transport

- Es posen en circulació el One Day Pass i el Two Day Pass, targetes de transport per a totes les línies de Sagalés i Barcelona Bus amb un número il•limitat de viatges en un dia o dos, depenent de la modalitat. El One Day Pass es comercialitza amb un preu de 25€ i el Two Day Pass, 40€. Ambdós títols de transport es poden comprar a l’Estació del Nord (Barcelona), a la botiga online i a les oficines de Turisme de Barcelona.
- Es crea una nova targeta de dia, el Girona/Figueres Day Pass orientada als turistes i viatgers ubicats a Blanes i Lloret de Mar per a què puguin fer viatges il•limitats durant un dia entre Blanes/Lloret de Mar i Girona/Figueres. El preu del Girona-Figueres Day Pass és de 19,50€ i es pot comprar a les Estacions d’Autobusos de Blanes i Lloret de Mar.

Informació a l’usuari

- A més de consultar la informació de les nostres rutes a través de Google Maps, tots els viatgers que ho desitgin podran descarregar-se l’app de Sagalés i consultar en qualsevol moment les línies, horaris i parades. A través de l’app, disponible per a Android, podran dissenyar el recorregut més adient, buscar la parada més propera a la seva ubicació o consultar els horaris de pas dels autobusos.
- De cara a facilitar el coneixement de les nostres línies i connexions, s’han establert tres punts d’informació al turista a l’Aeroport de Barcelona (T1 i T2) i a l’Aeroport de Girona, facilitant així la informació sobre transport i mobilitat cap als principals reclams turístics de la Costa de Barcelona, Costa Brava, Girona i Figueres.