1. inici
  2. notícies
  3. SAGALÉS COL·LABORA AMB LA PROVA PILOT DE REGULACIÓ DE L’ACCÉS A SANTA FE DEL MONTSENY

11Octubre2017

SAGALÉS COL·LABORA AMB LA PROVA PILOT DE REGULACIÓ DE L’ACCÉS A SANTA FE DEL MONTSENY

La Diputació de Barcelona regularà l’accés al Parc Natural - Reserva de la Biosfera del Montseny durant tres caps de setmana d’octubre i novembre als vehicles particulars, coincidint amb els moments de màxima afluència de visitants, oferint com alternativa una línia de transport públic gratuït des de Sant Celoni i Campins fins a la vall de Santa Fe. Aquest servei de transport públic estarà operat per Sagalés.

Aquesta actuació vol regular l'accés en vehicle particular els caps de setmana del 21, 22, 28 i 29 d’octubre, i 4 i 5 de novembre, així com el dia 1 de novembre, festa de Tots Sants, a la carretera BV-5114 entre Campins i Santa Fe. No es tallarà el trànsit de vehicles privats, sinó que, en arribar a Campins, s’informarà als vehicles de l’estat dels aparcaments a Santa Fe i es convidarà els visitants a fer ús del transport públic gratuït que s’ha habilitat per aquests dies per arribar-hi.

Així mateix, per a totes les persones que vulguin accedir a Santa Fe amb transport públic, es crea una línia entre l’estació de Renfe de Sant Celoni fins a la zona d’aparcament de Campins, entre les 11.10 h del matí i les 17.25 h de la tarda, amb una freqüència de 30 minuts.

Aquest autocar entre l’estació de Renfe de Sant Celoni a Campins és gratuït en ambdós sentits. El vehicle estarà estacionat davant l’estació i la seva sortida està combinada amb l’arribada de trens de mitjana distància, tant en sentit Barcelona com Girona. L’horari de sortida es pot veure afectat per l’arribada d’aquests trens. En arribar a Campins, els usuaris hauran de canviar a l’autocar que puja a Santa Fe, que també serà gratuït.