Sagales.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
  1. inici
  2. notícies
  3. EL SKIBUS ESTRENA LA TEMPORADA DE NEU

01Desembre2017

EL SKIBUS ESTRENA LA TEMPORADA DE NEU

Sagalés ofereix a tots els amants de la neu sortides d’un dia amb el seu SkiBus a La Molina o Masella, les millors pistes del Pirineu de Girona de dimarts a divendres; els dimecres i divendres a La Molina (41€) i els dimarts i dijous a Masella (44€). Les sortides de dimarts a divendres es realitzaran des de Barcelona, Sabadell, Terrassa i Manresa. 

El SkiBus ofereix l’opció d’anar dissabtes a La Molina (des de 48€) (amb sortides des de Barcelona, Sabadell, Terrassa, Mataró, Granollers, Manresa, Blanes, Lloret de Mar, Girona i Vic i diumenges a Masella (des de 51€) (amb sortides des de Barcelona, Sabadell, Terrassa, Mataró, Granollers i Manresa). L’excursió inclou viatge d’anada i tornada amb autobús, forfet, assegurança d’esquí i assistència de guia a bord. En la mateixa compra es pot afegir la reserva del pícnic i el lloguer de material d’esquí i/o snow. 

També  t’ofereix l’oportunitat d’anar a esquiar a l’àrea d’esquí més extensa de Catalunya, Alp 2500, de dimarts a diumenge amb el viatge d’anada i tornada en autobús, forfet, assegurança d’esquí i assistència de guia a bord. Les sortides de dimarts a divendres només es realitzaran des de Barcelona, Sabadell, Terrassa i Manresa, els dissabtes es realitzaran les sortides des de Mataró, Granollers, Barcelona, Sabadell, Terrassa, Manresa, Blanes, Lloret de Mar, Girona i Vic; i els diumenges des de Barcelona, Sabadell, Terrassa, Mataró, Granollers i Manresa. SkiBus Alp 2500 (des de 59€) també t’ofereix la possibilitat de reservar el pícnic i llogar el material d’esquí i/o snow anticipadament. 

Si vols anar a la neu sense agafar el cotxe. Oblidat de conduir, nosaltres et portem. El SkiBus de Sagalés és la millor manera d’anar esquiar!