1. inici
  2. Notícies
  3. EL SKIBUS ESTRENA LA TEMPORADA DE NEU

01Desembre2017

EL SKIBUS ESTRENA LA TEMPORADA DE NEU

Sagalés ofereix a tots els amants de la neu sortides d’un dia amb el seu SkiBus a La Molina o Masella, les millors pistes del Pirineu de Girona de dimarts a divendres; els dimecres i divendres a La Molina (41€) i els dimarts i dijous a Masella (44€). Les sortides de dimarts a divendres es realitzaran des de Barcelona, Sabadell, Terrassa i Manresa. 

El SkiBus ofereix l’opció d’anar dissabtes a La Molina (des de 48€) (amb sortides des de Barcelona, Sabadell, Terrassa, Mataró, Granollers, Manresa, Blanes, Lloret de Mar, Girona i Vic i diumenges a Masella (des de 51€) (amb sortides des de Barcelona, Sabadell, Terrassa, Mataró, Granollers i Manresa). L’excursió inclou viatge d’anada i tornada amb autobús, forfet, assegurança d’esquí i assistència de guia a bord. En la mateixa compra es pot afegir la reserva del pícnic i el lloguer de material d’esquí i/o snow. 

També  t’ofereix l’oportunitat d’anar a esquiar a l’àrea d’esquí més extensa de Catalunya, Alp 2500, de dimarts a diumenge amb el viatge d’anada i tornada en autobús, forfet, assegurança d’esquí i assistència de guia a bord. Les sortides de dimarts a divendres només es realitzaran des de Barcelona, Sabadell, Terrassa i Manresa, els dissabtes es realitzaran les sortides des de Mataró, Granollers, Barcelona, Sabadell, Terrassa, Manresa, Blanes, Lloret de Mar, Girona i Vic; i els diumenges des de Barcelona, Sabadell, Terrassa, Mataró, Granollers i Manresa. SkiBus Alp 2500 (des de 59€) també t’ofereix la possibilitat de reservar el pícnic i llogar el material d’esquí i/o snow anticipadament. 

Si vols anar a la neu sense agafar el cotxe. Oblidat de conduir, nosaltres et portem. El SkiBus de Sagalés és la millor manera d’anar esquiar!