1. inici
  2. Notícies
  3. EL SERVEI URBÀ DE MOLLET DEL VALLÈS ESTRENA APLICACIÓ MÒBIL

15Gener2018

EL SERVEI URBÀ DE MOLLET DEL VALLÈS ESTRENA APLICACIÓ MÒBIL

Aquest matí s'ha presentat a l'Ajuntament de Mollet del Vallès la nova aplicació mòbil del transport urbà de la ciutat així com la posada en circulació d'un nou bus híbrid, model MAN Lion's City Hyrid, que entrarà en funcionament demà mateix. A la presentació han assistit l’alcalde de Mollet, Josep Monràs; el regidor de Mobilitat, Accessibilitat i Qualitat Ambiental, Josep Mª Garzón, i el conseller delegat de Sagalés, Ramon Sagalés. Aquestes millores s’han presentat coincidint amb un rècord històric de viatgers el 2017, any en el que van agafar el bus prop de mig milió de persones.

En l'acte de presentació, Ramon Sagalés ha destacat la bona sintonia entre l'operador i l'ajuntament i com aquesta col·laboració públic-privada fa que un servei de transport com el de Mollet del Vallès tingui unes dades de creixement tan positives.

Per l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, “el que avui presentem és la conseqüència d’una feina que ve de molts anys enrere i que comporta reafirmar el compromís amb un transport públic de qualitat, proximitat  i sostenible”.

Nou bus híbrid

El nou vehicle funciona amb un sistema de propulsió híbrida que ofereix un rendiment òptim en trajectes urbans, ja que aprofita els processos de desacceleració i frenada per recarregar les bateries gràcies a un sistema de frenada regenerativa. Comportarà un estalvi energètic d’entre un 20% i un 30% comparat amb els vehicles dièsel convencionals. El nou vehicle té una capacitat de passatge de 97 persones i està 100% adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

Nova app amb temps de pas real

Quant a la nova app del servei de bus urbà, desenvolupada per Sagalés, tant l'alcalde com el conseller delegat de Sagalés han coincidit en què suposa una millor substancial en la informació dinàmica per l'usuari.

La nova aplicació ja està disponible als markets tant per dispositius Android com IOS

L’aplicació inclou les següents funcionalitats:

  • Línies i recorreguts: permet accedir al termòmetre de cada parada, i al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades. A més permet guardar una parada com a favorita, consultar les incidències o descarregar un pdf amb l’horari complet de la línia.
  • Parades a prop: Et marca en un plànol les parades més properes a la ubicació de l’usuari. I al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades.
  • Les meves parades: Accés directe a aquelles parades marcades com a favorites. Al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades. A més permet, consultar les incidències o descarregar un pdf amb l’horari complet de la línia.
  • Escaneig i cerca de codi parada: A través del codi de la parada, o bé, escanejant el codi QR de la parada, els usuaris podran saber el pas real dels busos.  
  • Vull anar: Planificador de rutes, et mostra la millor ruta en bus entre dos punts de Mollet del Vallès.
  • Contacte: Bústia de comentaris i suggeriments per tal de rebre feedback constant dels nostres usuaris, ja sigui de l’app o del propi servei.

Amb la nova aplicació del Servei de Transport Urbà de Mollet, posem a disposició dels usuaris un nou canal d’informació i atenció on poder fer totes les consultes relacionades amb el servei d’una manera més fàcil i còmoda.