1. inici
  2. Notícies
  3. TRANSGRAN INCORPORA UN NOU VEHICLE

30Gener2018

TRANSGRAN INCORPORA UN NOU VEHICLE

Ahir a les 17.00 hores, va tenir lloc a la parada de bus del Carrer Indústria de Canovelles, la presentació d'un nou autobús de la flota de Transgran (Transports de la conurbació de Granollers). A la presentació van assistir l’alcalde de Canovelles Emilio Cordero, i el conseller delegat de Sagalés, Ramon Sagalés.

El nou vehicle és un autobús model Indcar Mobi Urbà que té una llargària de 8 metres, un ampli disseny interior i una amplada exterior de només 2,35 metres, pensada per una circulació urbana que facilita el pas pels carrers estrets. 

L'autobús incorpora una carrosseria que respon a l'última reglamentació R66.02  i que aporta protecció en cas de bolcat. També disposa de fre elèctric per a pendents pronunciades, rampa telescòpica i està completament adaptat per a les persones amb mobilitat reduïda. D’altra banda, incorpora 4 punts de càrrega USB en la plataforma del darrera i als seients davanters. 
 
La capacitat màxima del vehicle és de 35 places. El nou autobús compta amb un motor d’última generació Euro-6, que permet una reducció de les emissions de gasos contaminants i partícules en suspensió.