Sagales.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
  1. inici
  2. notícies
  3. SAGALÉS OPERA EL TRANSPORT URBÀ DE LLORET DE MAR

30Abril2018

SAGALÉS OPERA EL TRANSPORT URBÀ DE LLORET DE MAR

Sagalés, a través de la seva filial Barcelona Bus, és el nou operador del servei de transport urbà de Lloret de Mar. La nova xarxa de bus urbà va comença a funcionar el passat 1 de maig sota la marca comercial LloretBus. El contracte té una durada de 4 anys, prorrogable 2 més.

La nova xarxa compta amb 5 línies d’autobús per facilitar la mobilitat per la ciutat i per connectar els principals punts d’interès de Lloret de Mar (centres educatius, atractius turístics, centres mèdics, zones comercials, etc).

Nova flota

LloretBus s’opera amb una flota de 5 autobusos, dels quals 3 són nous. Aquestes 3 noves unitats són de la marca Solaris, model Urbino 8,6, els autobusos més petits de la seva gamma. Són vehicles moderns, lleugers, resistents, de fàcil conducció, manteniment i explotació, completament adaptats per a les persones amb mobilitat reduïda i respectuosos amb el medi ambient, ja que compleixen l’estàndard d’emissions Euro6C.

Informació per l’usuari

Una de les apostes principals del nou servei és l’atenció i informació a l’usuari. A banda de la informació habitual en web, parades, etc, LloretBus disposarà en breu d’una app per Android i iOs amb els temps de pas real dels autobusos.

A més, s’han instal·lat un total de 8 pantalles amb informació dinàmica ubicades a les parades principals del servei. LloretBus compta també amb un pal de parada interactiu a Mont Lloret, que permetrà a l’usuari sol·licitar que l’autobús s’aturi a la parada, tot prement un botó d’avís.

La incorporació del servei urbà de Lloret de Mar és estratègica per Sagalés i reafirma el seu posicionament en el sector de la mobilitat i, en concret, dins el transport de viatgers per carretera a Catalunya.