1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS OPERA EL TRANSPORT URBÀ DE LLORET DE MAR

30Abril2018

SAGALÉS OPERA EL TRANSPORT URBÀ DE LLORET DE MAR

Sagalés, a través de la seva filial Barcelona Bus, és el nou operador del servei de transport urbà de Lloret de Mar. La nova xarxa de bus urbà va comença a funcionar el passat 1 de maig sota la marca comercial LloretBus. El contracte té una durada de 4 anys, prorrogable 2 més.

La nova xarxa compta amb 5 línies d’autobús per facilitar la mobilitat per la ciutat i per connectar els principals punts d’interès de Lloret de Mar (centres educatius, atractius turístics, centres mèdics, zones comercials, etc).

Nova flota

LloretBus s’opera amb una flota de 5 autobusos, dels quals 3 són nous. Aquestes 3 noves unitats són de la marca Solaris, model Urbino 8,6, els autobusos més petits de la seva gamma. Són vehicles moderns, lleugers, resistents, de fàcil conducció, manteniment i explotació, completament adaptats per a les persones amb mobilitat reduïda i respectuosos amb el medi ambient, ja que compleixen l’estàndard d’emissions Euro6C.

Informació per l’usuari

Una de les apostes principals del nou servei és l’atenció i informació a l’usuari. A banda de la informació habitual en web, parades, etc, LloretBus disposarà en breu d’una app per Android i iOs amb els temps de pas real dels autobusos.

A més, s’han instal·lat un total de 8 pantalles amb informació dinàmica ubicades a les parades principals del servei. LloretBus compta també amb un pal de parada interactiu a Mont Lloret, que permetrà a l’usuari sol·licitar que l’autobús s’aturi a la parada, tot prement un botó d’avís.

La incorporació del servei urbà de Lloret de Mar és estratègica per Sagalés i reafirma el seu posicionament en el sector de la mobilitat i, en concret, dins el transport de viatgers per carretera a Catalunya.