Sagales.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
  1. inici
  2. notícies
  3. NOU SERVEI DE TRANSPORT A LA DEMANDA ENTRE GALLIFA I CALDES DE MONTBUI

14Maig2018

NOU SERVEI DE TRANSPORT A LA DEMANDA ENTRE GALLIFA I CALDES DE MONTBUI

Des del 14 de maig Sagalés opera el nou servei de transport a la demanda entre Gallifa – Sant Feliu de Codines i Caldes de Montbui que funcionarà els dimarts i dijous feiners. El servei a la demanda es realitza prèvia comunicació de les persones usuàries mitjançant una trucada telefònica (93.866.21.21) o missatgeria instantània (683.556.262) o bé presencialment a l’Ajuntament de Gallifa. La reserva s’haurà de realitzar abans de les 15.00 hores del dia anterior. El director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa, l’alcalde de Gallifa, Mateu Comalrena de Sobregrau, i el conseller delegat de Sagalés, Ramon Sagalés, han presentat avui aquesta millora.
 
Els horaris del servei a la demanda es poden consultar aquí.

Aquest nou servei permetrà connectar els usuaris de Gallifa amb altres línies de transport regular de viatgers, com el servei Caldes – Palau –Barcelona (tant el bus exprés e9 com el servei per carretera convencional), el Caldes de Montbui – Hospital de Mollet, el servei Caldes de Montbui – Granollers i el Caldes de Montbui – Sabadell, ampliant de manera molt important les possibles destinacions d’aquests usuaris.

Per donar a conéixer el nou servei, tots els habitants de Gallifa disposaran d'una anada i tornada gratuïta, que podran recollir a les instal·lacions de l'ajuntament.