1. inici
  2. notícies
  3. GUANYA UNA ENTRADA DOBLE PER VEURE L'ESPECTACLE “FOREVER KING OF POP” AL TEATRE COLISEUM

31Maig2018

GUANYA UNA ENTRADA DOBLE PER VEURE L'ESPECTACLE “FOREVER KING OF POP” AL TEATRE COLISEUM

Sagalés enceta un concurs a Facebook, on sortejarà 2 entrades dobles per l'espectacle "Forever king of pop" al Teatre Coliseum (Barcelona), per la funció del dia 3 de juny (17:00h). Si vols aconseguir una entrada doble, hauràs de compartir el post del nostre Facebook i dir-nos quina cançó de Michael Jackson és la teva preferida. Demà al migdia sortejarem dues entrades dobles entre tots els participants.

Aprofita aquesta oportunitat única de gaudir de l'únic show avalat per la família Jackson i participa en el nostre concurs. És molt fàcil aconseguir-ne una!

 

Terminis i Condicions del concurs:

1. La promoció és vàlida entre el 31 de maig i l'1 de juny del 2018.
2. Per participar en el sorteig l'usuari haurà de compartir el post esmentat i comentar en la publicació al mur de Sagalés responent a la pregunta formulada.
3. Participaran en el sorteig totes aquelles persones que comparteixin el posts i comentin amb el seu perfil responent a la pregunta "Quina és la teva cançó preferida de Michael Jackson?" en la mateixa publicació de Sagalés. Cada usuari podrà participar una única vegada.
4. L'esmentat sorteig serà de participació gratuïta.
5. El premi són 2 entrades dobles en total per a l'espectacle de Grup Balaña, Forever King of Pop (diumenge 3 de juny, a les 17: 00h). Caldrà facilitar nom complet i DNI dels guanyadors per recollir les entrades a les taquilles el dia de l'espectacle.
6. Amb la seva participació en el sorteig, autoritza a Sagalés a publicar el seu nom si resulta guanyador.
7. El sorteig es realitzarà des de dijous 31/05/18, a les 13:00 h fins al divendres 01/06/18 a les 13:00 h. L'usuari que participi fora del termini no entrarà dins del sorteig.
8. Sagalés es reserva el dret de suspendre la promoció, per causa justificada.