1. inici
  2. notícies
  3. NOU SERVEI DES DE LLORET DE MAR AL GRAN PREMI DE MOTOGP EL 14 I 15 DE JUNY

12Juny2014

NOU SERVEI DES DE LLORET DE MAR AL GRAN PREMI DE MOTOGP EL 14 I 15 DE JUNY

El cap de setmana del 14 i 15 de juny posem en marxa un servei especial des de Lloret de Mar fins al Circuit de Barcelona - Catalunya.


Amb motiu del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP, Viatges Plus i Sagalés us ofereixen als ciutadans de la Costa Brava Sud i el Maresme poder gaudir de la carrera de motos d'enguany, que se celebra divendres dia 13 de juny de 2014, dissabte 14 i diumenge 15. Durant el cap de setmana, és a dir, dissabte i diumenge, des de primera hora del matí i durant tota la jornada, tindreu al vostre servei autocars que passaran pels municipis de Lloret de Mar, Blanes, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar i Calella, amb diverses parades a cada població.
També oferim el servei de tornada quan acabi la competició del motor sobre dos rodes. Podeu consultar la ruta i els horaris al cartell inferior. Viatges Plus i Sagalés us porten al Gran Premi de MotoGP per només 20€ anada i tornada. I comprar el bitllet online ara mateix. També podeu trucar al 902 13 00 14 o bé dirigir-vos a l'Estació d'Autobusos de Lloret de Mar o de Blanes.

A més, tant divendres dia 13, com dissabte i diumenge 14 i 15, Sagalés també posa a la vostra disposició autobusos llançadora des de la ciutat de Barcelona cap al Circuit de Barcelona - Catalunya.

Arrenca la diversió!