Sagales.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
  1. inici
  2. notícies
  3. NOU SERVEI DES DE LLORET DE MAR AL GRAN PREMI DE MOTOGP EL 14 I 15 DE JUNY

12Juny2014

NOU SERVEI DES DE LLORET DE MAR AL GRAN PREMI DE MOTOGP EL 14 I 15 DE JUNY

El cap de setmana del 14 i 15 de juny posem en marxa un servei especial des de Lloret de Mar fins al Circuit de Barcelona - Catalunya.


Amb motiu del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP, Viatges Plus i Sagalés us ofereixen als ciutadans de la Costa Brava Sud i el Maresme poder gaudir de la carrera de motos d'enguany, que se celebra divendres dia 13 de juny de 2014, dissabte 14 i diumenge 15. Durant el cap de setmana, és a dir, dissabte i diumenge, des de primera hora del matí i durant tota la jornada, tindreu al vostre servei autocars que passaran pels municipis de Lloret de Mar, Blanes, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar i Calella, amb diverses parades a cada població.
També oferim el servei de tornada quan acabi la competició del motor sobre dos rodes. Podeu consultar la ruta i els horaris al cartell inferior. Viatges Plus i Sagalés us porten al Gran Premi de MotoGP per només 20€ anada i tornada. I comprar el bitllet online ara mateix. També podeu trucar al 902 13 00 14 o bé dirigir-vos a l'Estació d'Autobusos de Lloret de Mar o de Blanes.

A més, tant divendres dia 13, com dissabte i diumenge 14 i 15, Sagalés també posa a la vostra disposició autobusos llançadora des de la ciutat de Barcelona cap al Circuit de Barcelona - Catalunya.

Arrenca la diversió!