Sagales.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
  1. inici
  2. notícies
  3. SAGALÉS I NEXTBIKE GESTIONARAN EL SERVEI DE BICICLETES DE BILBAO

01Agosto2018

Prototipus provisional de la bicicleta de Bilbon Bizi

SAGALÉS I NEXTBIKE GESTIONARAN EL SERVEI DE BICICLETES DE BILBAO

La joint venture Nextbike – Sagalés ha resultat adjudicatària del servei de préstec de bicicletes de la ciutat de Bilbao per un període de quatre anys, prorrogable a dos més.

El nou contracte, que va entrar en vigor el passat 1 d’agost, inclou com a novetat principal que tota la flota actual del Bilbon Bizi serà substituïda per bicicletes elèctriques. Nextbike – Sagalés subministrarà 450 noves bicicletes elèctriques, una xifra que suposa uns 175 vehicles més dels 275 operatius actualment. El pas de l’antiga a flota a la nova no serà immediat i es preveu que el nou parc mòbil estigui 100% operatiu al mes d’octubre.  

Nextbike va néixer al 2004 i des de llavors s’han convertit en una productora i operadora líder en sistemes de bicicletes compartides a nivell mundial amb més de 280 treballadors només a Alemanya. Actualment Nextbike disposa d’una flota activa de més de 40.000 bicicletes i està present a 25 països, on presta servei a ciutats tan importants com Berlín, Glasgow, Budapest o Dubai.

Amb aquesta adjudicació, Sagalés segueix amb l'objectiu de diversificar la seva activitat per esdevenir un operador global de mobilitat.