1. inici
  2. Notícies
  3. BILBAO PRESENTA LA SEVA NOVA BICICLETA ELÉCTRICA

19Setembre2018

BILBAO PRESENTA LA SEVA NOVA BICICLETA ELÉCTRICA

Coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Europea, l'Ajuntament de Bilbao ha presentat aquest matí la nova bicicleta de pedaleig assistit del servei de préstec Bilbaobizi.

La presentació ha anat a càrrec d'Alfonso Gil, Tinent d'Alcalde i Regidor de Mobilitat i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Bilbao, acompanyat per Haimar Zubeldia, l'exciclista professional d'Usúrbil que ha estat en actiu fins l'any passat. També han assistit a l'acte Ramon Sagalés, CEO de Sagalés, Anna Sagalés, directora Estratègica de la companyia, Kristian Brink, director de Desenvolupament de Negoci de Nextbike, i Ralf Kalupner, CEO de Nexbike.

Des del passat 1 d'agost la aliança d'empreses Nextbike - Sagalés gestiona el servei de bicicleta compartida de la ciutat de Bilbao. El servei municipal de préstec de bicicletes Bilbaobizi serà renovat el proper mes d'octubre per un sistema que només tindrà bicicletes de pedaleig assistit. Bilbaobizi passarà així de comptar amb 200 bicicletes mecàniques a disposar de 300 bicicletes de pedaleig assistit al llarg de 2018, que s'ampliaran a 450 al gener de 2019.