1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS AMPLIA LA SEVA FLOTA I OBTÉ EL DISTINTIU DE QUALITAT AMBIENTAL

20Setembre2018

SAGALÉS AMPLIA LA SEVA FLOTA I OBTÉ EL DISTINTIU DE QUALITAT AMBIENTAL

Sagalés ha incorporat aquest mes de setembre 5 noves unitats del model Iveco Crossway Le Line al corredor interurbà Barcelona – Caldes de Montbui.

Els nous vehicles són autobusos de pis baix i tenen una longitud de 14,5 mts i 3 eixos, ampliant substancialment la seva capacitat de transport de passatgers fins a 57 places assegudes i 1 cadira de rodes.  El concepte de Low Entry (pis baix) garanteix una excel·lent facilitat d'accés als passatgers durant la fase de pujada i baixada del vehicle. La transmissió, ZF Ecolife, idèntica a la del Crossway amb pis alt, és sinònim de transport ràpid i econòmic en les missions interurbanes, en carreteres de circulació ràpida.

Els vehicles disposen de preses USB, sistema d'ajuda a l'explotació SAE; rampa d'accés per a persones amb mobilitat reduïda i compta amb els més moderns sistemes de seguretat, com ara, EBS, ABS, ESP, SEB.

Els motors dels nous autobusos acompleixen la normativa Euro VI Step C referent a la qualitat mediambiental del vehicle, la darrera tecnologia del mercat en qüestió de regulació d’emissions de gasos i partícules contaminants.

Distintiu de garantia de qualitat ambiental

Aquest mes de setembre els serveis urbans de Parets del Vallès i Mollet del Vallès han sigut reconeguts amb el distintiu de qualitat ambiental atorgat pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

El Distintiu de garantia de qualitat ambiental de flota de vehicles és una identificació de caràcter voluntari que s’atorga a les flotes de vehicles d’empreses respectuosos amb el medi ambient.

És una etiqueta ecològica que concedeix la Generalitat de Catalunya per reconèixer aquells serveis que compleixen uns requisits d’excel·lència ambiental, més enllà dels que són establerts com a obligatoris per la normativa vigent.

Sagalés  continua així amb la renovació de la seva flota, i reforça el seu compromís amb un transport públic de qualitat i sostenible, respectuós amb el medi ambient.