Sagales.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
  1. inici
  2. notícies
  3. LA LÍNEA E7 CELEBRA EL SEU 5É ANIVERSARI

24Setembre2018

LA LÍNEA E7 CELEBRA EL SEU 5É ANIVERSARI

El dimarts 25 de setembre, la línia exprés e7 (servei operat per Sagalés) que connecta Barcelona amb la Vall del Tenes, va celebrar el seu 5é aniversari a Bigues i Riells. Es tracta d’una línia de velocitat comercial alta, completament adaptada per a persones amb mobilitat reduïda, que disposa de tots els avantatges de les línies exprés.cat, com Wi-Fi i premsa gratuïta a bord. 

La Mancomunitat de la Vall del Tenes i Parets del Vallès ha volgut celebrar l'aniversari del servei acostant al màxim als usuaris al funcionament de la línia. Per aquest motiu, el dia 25 de setembre de les 6.30h a les 10.30h hi haurà a les marquesines de les parades d'autobús dels cinc municipis un punt d'informació sobre el servei i els seus avantatges amb informadors que van resoldre qualsevol dubte.

A Bigues i Riells, de 9.00h a les 13.00h va haver una carpa situada a la parada d'autobús de l'Avinguda Prat de la Riba (davant de la Plaça Miquel Bosch), on es va facilitar tota la informació sobre el servei de la línia exprés e7. A les 13.00 h va tenir lloc l'acte polític amb els alcaldes de la Mancomunitat de la Vall del Tenes i Parets del Vallès, el president de Mancomunitat de la Vall del Tenes, Joan Galiano, i el director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Pere Padrosa.