Sagales.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
  1. inici
  2. notícies
  3. AFECTACIONS DEL SERVEI DE BUSMANRESA DURANT EL SHOPPING NIGHT

27Setembre2018

AFECTACIONS DEL SERVEI DE BUSMANRESA DURANT EL SHOPPING NIGHT

El pròxim 29 de setembre amb motiu del Shopping night, les línies 1, 2, 3, 4 i 5 de BusManresa (servei urbà de Manresa) es veuran afectades en el seu recorregut. 

A continuació detallem les incidències previstes:

  • Línia 1 – Balconada. Les parades Ben Plantada, Plaça Espanya i Guimerà quedaran anul·lades. A partir de les 14.00h, es realitzaran les parades Bonavista/Vic i Pujada Castell.  
  • Línia 2 – La Parada. Les parades Ben Plantada, Plaça Espanya i Guimerà restaran anul·lades. De les 14.00h a 19.30h, les parades habilitades seran Bonavista/Vic, Pujada Castell i Plaça Sant Domènec. I a partir de les 19.30h, es realitzaran les parades La Creu, Barcelona, CC Selves i Carner, Muralla Sant Frances, Institut Lacetània, Ginjoler, Dos de Maig, Plaça Valldaura, Centre Hospitalari, Bruc i Policia Local. 
  • Línia 3 – Mión. Les parades Guimerà i Poble Nou quedaran anul·lades. De les 16.00h a 19.30h quedaran habilitades les parades de UPC / Valentí A., Plaça  Mallorca, Carretera Santpedor E.B, Bonavista/Vic, Pujada Castell, Plaça Sant Domènec. I a partir de les 19.30h, s’habilitaran les parades de Bruc, CC Joan Armades, Dos de Maig, Policia Local, Muralla Sant Francesc, Plaça Valldaura i Poble Nou. 
  • Línia 4 – Font-Valldaura-Congost. Les parades de Bonavista/Vic, Pujada Castell, Plaça Sant Domènec, Mercat Puigmercadal i Caritat restaran anul·lades. A partir de les 19.30h, quedaran habilitades les parades de Plaça Mallorca, La Creu, Institut Lacetània, Centre Hospitalari, Barcelona, Ginjoler, Bruc, CC Joan Armades, Policia Local i Nou Valldaura.  
  • Línia 5 – Sant Pau-Dolors-Viladordis. Les parades de Mercat-Puigmercadal, Caritat, Bonavista/Vic i Plaça Sant Domènec quedaran anul·lades. A partir de les 19.30h s’habilitaran les parades de Pompeu Fabra, Centre Hospitalari, Carretera Santpedor E.B., Centre Hospitalari, Bruc/Renaixença, UPC, Plaça Mallorca, Barcelona, Ginjoler, Valentí Almirall, La Creu, Barcelona, Plaça Mallorca, IES Lacetània i Bruc . 

Consulta més informació aquí.