1. inici
  2. notícies
  3. NOU SERVEI REGULAR FINS AL PARC NATURAL DEL MONTSENY

10Octubre2018

NOU SERVEI REGULAR FINS AL PARC NATURAL DEL MONTSENY

El pròxim 12 d’octubre, Sagalés inicia un nou servei regular des de Sant Celoni fins al Parc Natural del Montseny que es realitzarà dissabtes, diumenges i festius. Aquest servei té l’objectiu de facilitar l’accés a tota la població a l’espai natural, a l’hora de millorar l’accés en zones del parc que tenen una elevada afluència de visitants. 

El bitllet senzill té un cost de 2,20€ i és gratuït fins a 12 anys. És vàlid per tot el dia i permet pujar i baixar de l’autobús tantes vegades com l’usuari desitgi. La línia està integrada al sistema tarifari de l’ATM de Barcelona, fet que possibilita als usuaris l’adquisició de bitllets integrats que permeten el transbordament tren-bus. Així doncs, aprofitant que aquestes línies tenen parada a estacions de tren, es creen bitllets combinats tren-bus per facilitar que més visitants puguin arribar al parc amb transport públic. 

Per més informació pots trucar al 902 13 00 14 o pots consultar els horaris de la línia aquí.

Prova pilot octubre – novembre 2017 
L’any 2017, la Diputació de Barcelona va realitzar una prova pilot per regular l’accés al Parc Natural de El Montseny durant tres caps de setmana d’octubre i novembre, coincidint amb l’època de més afluència de visitants de l’any al Parc Natural del Montseny. La prova pilot va comportar la creació d’un servei de transport públic amb autobús des de l’estació de Renfe de Sant Celoni fins a Santa Fe del Montseny. Aquest servei va està operat per Sagalés. 

La prova pilot va permetre constatar la bona resposta dels visitants en utilitzar el servei de transport públic per accedir a la vall de Santa Fe, un dels espais més freqüentats del Parc Natural del Montseny. 

L’objectiu de la prova pilot era precisament mesurar la demanda potencial d’un servei de transport públic per accedir al parc natural, així com el grau d’utilització i satisfacció dels seus usuaris, de cara a establir un servei de transport públic regular al llarg de l’any.