1. inici
  2. notícies
  3. SAGALÉS COL·LABORA AMB EL BUS A CEGUES

30Octubre2018

SAGALÉS COL·LABORA AMB EL BUS A CEGUES

Sagalés col·labora juntament amb la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) amb el Bus a Cegues del 3 a l’11 de novembre durant la Setmana del Turisme Industrial. És una iniciativa per tal de donar visibilitat al treball de promoció del patrimoni industrial ubicat als municipis que formen l’associació. El subtítol d’aquesta acció és: Com es fan les coses?

Aquest any es celebra la tercera edició i es realitzen múltiples activitats que programen els centres visitables (patrimonials i indústries en funcionament) i activitats programades  com el Bus a Cegues que a diferència dels anys anteriors, presenta nou rutes diferents: sis a les comarques de Barcelona i tres més amb origen a Tarragona, Lleida i Girona
 
Els usuaris que s’inscriuen a la proposta coneixent el lloc de sortida i arribada, l’horari de sortida i aproximadament el d’arribada. La ruta dura tota la jornada i els inscrits poden escollir entre degustar un menú gastronòmic o bé emportar-se el menjar de casa i fer pícnic. L’organització preveu espais per al pícnic i aixopluc en cas de mal temps.
 
Els títols de les rutes són petites pistes de les destinacions del dia. Podeu ampliar la informació i inscriure-us en aquest enllaç.