1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS, A LA PRIMERA LLOTJA DEL VEHICLE CLÀSSIC A MOLLET

09Maig2014

SAGALÉS, A LA PRIMERA LLOTJA DEL VEHICLE CLÀSSIC A MOLLET

Aquest dissabte 10 de maig Sagalés participa a la 1ª Llotja del Vehicle Clàssic a Mollet del Vallès, de 8 del matí a 6 de la tarda al recinte 1a llotja del Parc de les Pruneres, situat entre el Pla de les Pruneres i el Carrer Ramon Casas. És una mostra de cotxes i motos restaurades, amb una exposició dels vehicles. A més, hi ha espai per la venda de recanvis de tota mena. La fira és organitzada pel Museu Isern i hi col•laboren l'Ajuntament de Mollet del Vallès i la Col•lecció d'Automòbils de Salvador Claret.

Sagalés, en la seva tasca per la conservació de vehicles antics, presenta aquest cap de setmana a la localitat vallesana el vehicle FORD AA. Amb matrícula B-36989, va engegar el seu servei l'any 1929. El seu xassís va ser produït a Detroit (Michigan, Estats Unitats d'Amèrica) entre el 1928 i el 1931. De 9 places i del taller de Sabadell Carrosseries Caba, el seu motor és Ford AA 3258cc, de 40 C.V. La carrosseria del Ford AA és la pròpia d'aquell moment: tancada i amb una estructura de fusta de freixe emplantxada. Aquest clàssic va ser adquirit per l'empresa Sagalés, que és actualment la propietària, i en el seu trajecte va passar per un intercanvi de cotxes que el feia servir per a línies regulars del Vallès. Durant la jornada de la 1a llotja del vehicle clàssic es lliuraran obsequis commemoratius a vint personalitats del sector, com ara fabricants de vehicles clàssics o bé periodistes especialitzats.

Us recordem, també, que el proper 31 de maig i 1 de juny de 2014 tindrà lloc a Barcelona el V Ral•li Internacional d'Autobusos Clàssics de Barcelona - Caldes de Montbui, on Sagalés hi participa en l’organització. Aquesta iniciativa que revalora el patrimoni i la història del transport col•lectiu urbà i suburbà neix dels esforços conjunts de Sagalés, la Fundació del Transport Metropolità de Barcelona (TMB) i l'Associació per a la Recuperació i Conservació d'Autobusos (ARCA). Podeu consultar més informació sobre aquest esdeveniment. 

Engegueu els motors per a gaudir els propers caps de setmana dels automòbils actuals més antics.