Sagales.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
  1. inici
  2. notícies
  3. SAGALÉS ESTRENA NOU SERVEI DE TRANSPORT A DEMANDA

07Gener2019

SAGALÉS ESTRENA NOU SERVEI DE TRANSPORT A DEMANDA

A partir del 14 de gener, Sagalés opera el nou servei de transport a demanda entre Sant Pere de Torelló i Torelló amb l’objectiu de dotar d’un transport més eficient a les zones residencials allunyades del centre urbà. El nou transport a demanda només afecta a les parades de Vila-seca i Colònia de Borgonyà de Sant Vicenç de Torelló. El bus només farà aquestes dues parades, si prèviament, les han demanat els usuaris. Aquest servei forma part de la línia 482 i per tant, es pot fer servir qualsevol títol de l’ATM així com els títols propis de Sagalés.

Aquest servei només el podrà sol·licitar qualsevol persona que acrediti la seva residència a Sant Vicenç de Torelló trucant al 93 889 25 77 de 7.00h a 13.00h i de 15.00h a 19.00h, i en el moment de fer la petició caldrà indicar de forma clara la parada i l’expedició. Un cop rebuda la sol·licitud del servei, l’usuari rebrà confirmació pel mateix mitjà pel qual hagi fet la petició. 

Cal tenir en compte que el transport a demanda només funcionarà de dilluns a divendres excepte agost. Pots consultar els horaris aquí