1. inici
  2. Notícies
  3. EL SERVEI URBÀ DE MOLLET PROVA UN AUTOBÚS HÍBRID I ELÈCTRIC DE VECTIA

21Gener2019

EL SERVEI URBÀ DE MOLLET PROVA UN AUTOBÚS HÍBRID I ELÈCTRIC DE VECTIA

Des d’avui i fins a finals de gener, Sagalés provarà un autobús híbrid i elèctric de Vectia al Servei Urbà de Mollet. El vehicle realitzarà una prova real de recorregut i l’horari de la L1 per poder veure les prestacions del vehicle in situ.

El vehicle amb el qual es realitzarà la prova serà un autobús híbrid i elèctric de la marca Vectia. Es tracta del Veris.12 Partial Electric, un vehicle dissenyat pel transport urbà amb una llargada de 12 metres i pis baix integral de tres portes. Aquest vehicle es caracteritza perquè combina el mode de circulació híbrid i elèctric, pot evolucionar d'híbrid a híbrid-elèctric, i a 100% elèctric. Circula mode 100% elèctric per zones catalogades de zero emissions (50% de les zones de la línia L1) sense necessitat de recàrrega externa, té tracció elèctrica continua de 180KW de potència i un sistema d'acumulació d'energia elèctrica per bateries.

A més, l'autobús disposa de tecnologia Mobileye Shield que és un dispositiu que avisa mitjançant senyals acústics i lluminosos de possibles impactes abans que es produeixin, donant així temps a evitar, i minimitzar les conseqüències. També disposa d'una rampa elèctrica més una addicional manual per a persones amb mobilitat reduïda.
 

Interior autobus Veris.12 Partial Electric