Sagales.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
  1. inici
  2. notícies
  3. EL SERVEI URBÀ DE MOLLET PROVA UN AUTOBÚS HÍBRID I ELÈCTRIC DE VECTIA

21Gener2019

EL SERVEI URBÀ DE MOLLET PROVA UN AUTOBÚS HÍBRID I ELÈCTRIC DE VECTIA

Des d’avui i fins a finals de gener, Sagalés provarà un autobús híbrid i elèctric de Vectia al Servei Urbà de Mollet. El vehicle realitzarà una prova real de recorregut i l’horari de la L1 per poder veure les prestacions del vehicle in situ.

El vehicle amb el qual es realitzarà la prova serà un autobús híbrid i elèctric de la marca Vectia. Es tracta del Veris.12 Partial Electric, un vehicle dissenyat pel transport urbà amb una llargada de 12 metres i pis baix integral de tres portes. Aquest vehicle es caracteritza perquè combina el mode de circulació híbrid i elèctric, pot evolucionar d'híbrid a híbrid-elèctric, i a 100% elèctric. Circula mode 100% elèctric per zones catalogades de zero emissions (50% de les zones de la línia L1) sense necessitat de recàrrega externa, té tracció elèctrica continua de 180KW de potència i un sistema d'acumulació d'energia elèctrica per bateries.

A més, l'autobús disposa de tecnologia Mobileye Shield que és un dispositiu que avisa mitjançant senyals acústics i lluminosos de possibles impactes abans que es produeixin, donant així temps a evitar, i minimitzar les conseqüències. També disposa d'una rampa elèctrica més una addicional manual per a persones amb mobilitat reduïda.
 

Interior autobus Veris.12 Partial Electric