Sagales.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
  1. inici
  2. notícies
  3. SAGALÉS REALITZARÀ EL SERVEI QUE CONNECTARÀ QUATRE MUNICIPIS DEL VALLÈS AMB LA UAB

08Febrer2019

SAGALÉS REALITZARÀ EL SERVEI QUE CONNECTARÀ QUATRE MUNICIPIS DEL VALLÈS AMB LA UAB

Aquest migdia, el conseller delegat de Sagalés, Ramon Sagalés, el director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa, acompanyats de representants dels municipis beneficiats del Vallès, ha presentat la nova línia 245 que connectarà diversos municipis del Vallès Oriental i Occidental amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a partir del pròxim dilluns 11 de febrer.  

Concretament, enllaçarà els municipis de Sentmenat, Caldes de Montbui, Palau-solità i Plegamans, i Polinyà amb la Universitat Autònoma de Barcelona, amb sis noves expedicions, tres per sentit, de dilluns a divendres lectius. 

Les sortides s’han coordinat amb els horaris que concentren un volum més important de mobilitat, coincidint amb l’inici i finalització de l’activitat d’aquest centre educatiu. Així, des de Sentmenat, s’oferiran expedicions a les 7:20h, 13:40h, i 17:25h, i en sentit contrari, des de la universitat, a les 8:24h, 14:39h i 18:24h. 

L’objectiu és cobrir les necessitats de mobilitat detectades en aquest àmbit amb una oferta de serveis de transport públic adequada que les atengui correctament.