1. inici
  2. notícies
  3. TRANSPORTS DE LLIÇÀ D’AMUNT VA CELEBRAR EL SEU 20È ANIVERSARI

19Febrer2019

TRANSPORTS DE LLIÇÀ D’AMUNT VA CELEBRAR EL SEU 20È ANIVERSARI

El passat 17 de febrer es va presentar la nova flota de TLA a la Biblioteca Ca l’Oliveres de Lliçà d’Amunt. Aquest acte va donar inici a la celebració del 20è aniversari de Transports de Lliçà d’Amunt que es commemora aquest any. 

A l’acte va comptar amb els parlaments del regidor de Transports Públic i Mobilitat, Manel Busquets, el conseller delegat de Sagalés, Ramon Sagalés i l’alcalde de Lliçà d’Amunt, Ignasi Simón. També amb música amb directe, una exposició i projecció de l’evolució de la flota de TLA, inauguració dels nous vehicles, la vista als busos, un piscolabis de celebració i un petit recorregut amb els nous autobusos urbans.

Els nous vehicles de TLA, ja circulen i s’aniran incorporant gradualment al llarg de la setmana, per tal de poder fer la prova de rodament de cada nova unitat que s’incorpora a la flota. Es tracta de tres autobusos estàndard de 12 metres, amb capacitat per a 90 passatgers cadascun i adaptats per a persones amb diversitat funcional. Aquests autobusos recullen les darreres tecnologies en vehicles de transport de passatgers, a més d’estar dotats d’una part motriu amb tecnologia híbrida que els fa molt més eficients, a la vegada que redueixen l’emissió de gasos i partícules i la contaminació acústica.

Nous vehicles Transports Lliçà d'Amunt