Sagales.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
  1. inici
  2. notícies
  3. SAGALÉS MILLORA EL SERVEI DE BUS ENTRE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA, CANET DE MAR, SANT POL DE MAR I CALELLA

03Març2019

SAGALÉS MILLORA EL SERVEI DE BUS ENTRE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA, CANET DE MAR, SANT POL DE MAR I CALELLA

Avui, posem en funcionament les millores del servei de bus entre Sant Cebrià de Vallalta, Canet de Mar, Sant Pol de Mar i Calella. El servei quedarà dividit en dos serveis: Canet de Mar, Sant Pol de Mar i Calella (línia 627/629) i Sant Cebrià de Vallalta i Sant Pol de Mar (línia 628/629). 

El recorregut de Canet de Mar, Sant Pol de Mar i Calella tindrà 11 expedicions d’anada i 11 de tornada, de dilluns a divendres feiners lectius, i 10 d’anada i 10 de tornada, de dilluns a divendres feiners no lectius. Aquest servei uneix les poblacions amb punts importants com l’Hospital de Calella, l’Estació de Rodalies de Canet de Mar i diferents escoles i instituts.

El servei de Sant Cebrià de Vallalta i Sant Pol de Mar té l’objectiu de donar una millor connexió dels diversos barris de Sant Cebrià de Vallalta amb el seu centre i amb l’estació de Rodalies de Sant Pol de Mar. Pel que fa a les expedicions, de dilluns a divendres feiners lectius n’hi haurà 8 d’anada i 8 de tornada, que connectaran les diferents urbanitzacions de Sant Cebrià de Vallalta amb el seu centre; i 10 d’anada i 11 de tornada que connectaran Sant Cebrià de Vallalta amb St. Pol de Mar. De dilluns a divendres no lectius hi haurà 6 anades i 6 tornades que connectaran les urbanitzacions de St.Cebrià de Vallalta amb el centre, i 7 anades i 7 tornades, amb St. Pol de Mar.

A més, els usuaris podran fer transbord a la parada de ‘Platja del Morer (intercanviador)’ en sentit Sant Pol de Mar per agafar la línia Canet de Mar, Sant Pol de Mar i Calella i poder anar a l’Hospital de Calella. I en sentit contrari, a la parada N-II Rajoleria (intercanviador) es podrà fer l’intercanvi a la línia Sant Cebrià de Vallalta i Sant Pol de Mar per tornar a Sant Cebrià de Vallalta.

Aquest servei que forma part del sistema tarifari integrat de l’ATM de Barcelona i és gestionat per l’empresa Barcelona Bus del grup Sagalés. 

El servei actual va transportar 45.972 viatgers l’any 2019.