1. inici
  2. notícies
  3. SAGALÉS MILLORA EL SERVEI DE BUS ENTRE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA, CANET DE MAR, SANT POL DE MAR I CALELLA

03Març2019

SAGALÉS MILLORA EL SERVEI DE BUS ENTRE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA, CANET DE MAR, SANT POL DE MAR I CALELLA

Avui, posem en funcionament les millores del servei de bus entre Sant Cebrià de Vallalta, Canet de Mar, Sant Pol de Mar i Calella. El servei quedarà dividit en dos serveis: Canet de Mar, Sant Pol de Mar i Calella (línia 627/629) i Sant Cebrià de Vallalta i Sant Pol de Mar (línia 628/629). 

El recorregut de Canet de Mar, Sant Pol de Mar i Calella tindrà 11 expedicions d’anada i 11 de tornada, de dilluns a divendres feiners lectius, i 10 d’anada i 10 de tornada, de dilluns a divendres feiners no lectius. Aquest servei uneix les poblacions amb punts importants com l’Hospital de Calella, l’Estació de Rodalies de Canet de Mar i diferents escoles i instituts.

El servei de Sant Cebrià de Vallalta i Sant Pol de Mar té l’objectiu de donar una millor connexió dels diversos barris de Sant Cebrià de Vallalta amb el seu centre i amb l’estació de Rodalies de Sant Pol de Mar. Pel que fa a les expedicions, de dilluns a divendres feiners lectius n’hi haurà 8 d’anada i 8 de tornada, que connectaran les diferents urbanitzacions de Sant Cebrià de Vallalta amb el seu centre; i 10 d’anada i 11 de tornada que connectaran Sant Cebrià de Vallalta amb St. Pol de Mar. De dilluns a divendres no lectius hi haurà 6 anades i 6 tornades que connectaran les urbanitzacions de St.Cebrià de Vallalta amb el centre, i 7 anades i 7 tornades, amb St. Pol de Mar.

A més, els usuaris podran fer transbord a la parada de ‘Platja del Morer (intercanviador)’ en sentit Sant Pol de Mar per agafar la línia Canet de Mar, Sant Pol de Mar i Calella i poder anar a l’Hospital de Calella. I en sentit contrari, a la parada N-II Rajoleria (intercanviador) es podrà fer l’intercanvi a la línia Sant Cebrià de Vallalta i Sant Pol de Mar per tornar a Sant Cebrià de Vallalta.

Aquest servei que forma part del sistema tarifari integrat de l’ATM de Barcelona i és gestionat per l’empresa Barcelona Bus del grup Sagalés. 

El servei actual va transportar 45.972 viatgers l’any 2019.