1. inici
  2. Notícies
  3. TRANSGRAN INCORPORA CINC VEHICLES HÍBRIDS

04Març2019

TRANSGRAN INCORPORA CINC VEHICLES HÍBRIDS

El transport urbà de la conurbació de Granollers incorpora cinc nous vehicles híbrids a la flota titular del servei. Es tracta d’autobusos Volvo 7900 Hybrid, un dels vehicles més eficients del mercat que permet estalvis de combustible de fins al 39% i una reducció de les emissions de fins a un 50%. 

Es tracta d’un vehicle de pis baix, de 10,6 mts, completament adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, equipat amb carregadors USB i molt silenciós. L'exclusiva tecnologia híbrida i una gamma de funcions accionades elèctricament contribueixen a crear una experiència extremadament silenciosa i còmoda, tant a bord, com a la parada de l'autobús i per als residents que es trobin al voltant.

El nou model disposa de 26 places assegudes, 51 dretes i 1 plaça per a cadira de rodes. El Volvo 7900 Hybrid és un model lleuger que permet una circulació molt més àgil en ciutats i recorreguts urbans. 

Aquests cinc vehicles es posaran en circulació en les línies troncals del servei: línies 1, 20, 21, 22, 3 i 6. D’aquesta manera, les línies troncals estaran operades íntegrament amb autobusos híbrids. Transgran compta actualment amb una flota total de 13 cotxes, dels quals 8 són híbrids i la resta, Euro 6.

Els vehicles s'han presentat aquest matí a l'estació d'autobusos de Granollers, amb la presència dels alcaldes de Granollers, Les Franqueses del Vallès, Canovelles i La Roca del Vallès; de la Cristina Pou, Cap del Servei de Coordinació i Gestió del Transport per Carretera de la Generalitat de Catalunya, i el Ramon Sagalés, conseller delegat de Sagalés. 

Amb aquesta incorporació, Sagalés segueix el compromís per tal d’oferir un servei de transport públic de qualitat i sostenible, incorporant les millors tecnologies disponibles, ja sigui per minimitzar l’impacte ambiental i millorar la qualitat de l’aire, com per oferir millor servei als usuaris.