Sagales.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
  1. inici
  2. notícies
  3. EL CETIS TORNA A OBRIR LES SEVES PORTES

04Març2019

EL CETIS TORNA A OBRIR LES SEVES PORTES

L’estació d’autobusos del Centre de Transferència Intermodal i de Serveis (CETIS) d’Eivissa reobre les seves portes. L’estació d’autobusos d’Eivissa torna a estar operativa després d’una reforma que, entre d’altres coses ha modificat el sentit d’entrada, s’ha augmentat el radi de gir interior, s’ha incorporat una sala d’espera, s’ha implantat un modern sistema d’extinció d’incendis i ventilació, així com un sistema de control de la qualitat de l’aire.

El CETIS és un edifici intermodal que té com a missió contribuir al desenvolupament d’Eivissa en l’àrea del transport públic i privat mitjançant la gestió de les activitats de serveis encarregats per l’ajuntament.

El CETIS és un complex completament reformat, de 18.000 m2 estructurat en 7 blocs / torres situat al centre de la ciutat d'Eivissa, al costat de la Masia Sa Colomina. Consta de 5 plantes més dues soterrades. Les dues primeres estan destinades a establiments comercials i les tres restants és un espai dedicat a oficines. 60.000 m2 d'espai urbanitzat, 51.000 m2 d'oficines, 34.000 m2 centre comercial, 12.700 m2 d'aparcament (més de 500 places). L’estació d’autobusos d’Eivissa és semi-soterrada i comunica la majoria de les línies interurbanes de la illa. Compta amb 12 andanes interiors i 5 en superfície.

La reobertura del CETIS ha implicat la modificació dels recorreguts i parades en diverses línies d’ASANSA i HF Vilás:

-Línia 3 (Sant Antoni de Portmany-Eivissa/Cetis): Ha modificat el seu recorregut i entrada a Eivissa. En sentit Eivissa, el servei es realitza des de l’IES Blanca Dona-Hospital Can Misses-Isidor Macabich-CETIS, i en sentit, Sant Antoni es fa el recorregut de CETIS-Recinte Firal-IES Blanca Dona. Aquests canvis permeten que hi hagi una comunicació directeaentre Sant Antoni i l’Hospital. 

La parada d’Isidor Macabich es converteix en una parada intermitja en sentit Sant Antoni a Eivissa amb la possibilitat de pujar i baixar viatgers, en la majoria de viatges, exceptuant la sortida de les 7.15h de dilluns a dissabte.

-Línia 13 (Santa Eulària-Eivissa/Cetis): La parada Isidor Macabich passa a ser una parada intermitja amb possibilitat de pujar i baixar viatgers. 

-Línia 20A (Portinatx-Sant Joan-Eivissa/Cetis): Es suprimeixen les parades de Rotonda Subministres, Gorg Fita, Mobles La Fàbrica i Parc de la Paz, i s’habilita la parada d'Isidro Macabich (davant els jutjats) amb la possibilitat de pujar i baixar viatgers. Aquesta parada només es realitza en sentit Portinax-Eivissa.