1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS COL·LABORA AMB LA DESENA JORNADA DE L'AMTU

08Abril2014

SAGALÉS COL·LABORA AMB LA DESENA JORNADA DE L'AMTU

Durant el matí d’avui tindrà lloc la 10ª edició de la jornada de transport públic i mobilitat que organitza l'Agrupació de Municipis amb Transport Urbà (AMTU). Es tracta d'una cita anual ineludible per a tots els qui treballen en aquest àmbit, perquè és una oportunitat única per conèixer de primera mà bones pràctiques, novetats i experiències destacades de mobilitat a nivell nacional i internacional. I un any més, Sagalés hi col·labora en l’organització de l’esdeveniment. 

Enguany, tindrà lloc a la Fira de Sabadell i contarà amb la presencia de Pere Pedrosa, Director General de Transports i Mobilitat; Xavier Flores, Subdirector General d’Infrastructures; Benjamin Cubillo, Subdirector General de Coordinació i Gestió; Antoni Grau, Director General de l’ATM; Luís Alegre, Cap del Servei de Mobilitat de l’ATM, i Mayte Capdet, Cap del Servei d’Integració Tarifària i Comunicació, entre d’altres. La jornada també comptarà amb la presència del conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila.

L’expectativa de la jornada és molt elevada amb més de 350 persones inscrites entre responsables polítics, tècnics i professionals i empreses de l'àmbit del transport públic urbà d'arreu de Catalunya, Espanya i Europa. 

Podeu consultar el programa complet de la 10ª Jornada de l’AMTU.