Sagales.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
  1. inici
  2. notícies
  3. SAGALÉS PARTICIPA EN LA 15ª JORNADA DE L’AMTU

09Abril2019

SAGALÉS PARTICIPA EN LA 15ª JORNADA DE L’AMTU

Sagalés col·labora amb la 15ª Jornada de l’Associació de Municipis per a la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) que es va celebrar el 10 i 11 d’abril a les instal·lacions del Casino de Caldes.També es van desenvolupar diverses activitats en altres espais del municipi: l’Espai Can Rius, a la plaça de la Font del Lleó, i a l’Hotel Termes Victòria. 

La temàtica principal de la jornada va ser el transport flexible, una modalitat de transport públic, on l’oferta s’adapta a la demanda dels usuaris. 

Durant la jornada es van realitzar diverses xerrades temàtiques per parlar sobre el futur del transport flexible. El dia 10 Sagalés va participar com a ponent a la sessió 3 per parlar sobre la tecnologia aplicada al transport flexible. En el marc d'aquesta xerrada, Sagalés va presentar a tots els tècnics i especialistes en mobilitat congregats a la jornada, la seva plataforma Sagalés on demand, una eina tecnològica desenvolupada per l'operador per gestionar de forma integral el transport sota demanda.  

Com a novetat, aquest any, es va realitzar el Fòrum MobiliCAT, el primer fòrum de trobada del sector de la mobilitat que te l’objectiu de fomentar l’intercanvi d’idees i el networking comercial, mitjançant trobades directes entre els diferents agents implicats en l’àmbit de la mobilitat i el transport públic, per descobrir noves propostes i tendències en mobilitat. 

La jornada de l’AMTU es celebra anualment, convoca a tècnics i regidors de mobilitat, a més d’alcaldes i personalitats relacionades amb el món del transport, com ara l’alcalde de Caldes de Montbui, Jordi Solé, el Director General de l’AMTU, Joan Prat i el vicepresident de l’AMTU Jaume Mauri. A la passada edició van reunir unes 350 persones. 

Sagalés on demand

La nova plataforma presentada a la jornada és una eina tecnològica que incorpora una app i web per fer peticions, una central de reserves con es canalitzen totes les reserves de servei, un mòdul de planificació i monitorització de serveis per a l'àrea d'operacions i, per últim, una app específica per als conductors, on rebre en temps real les rutes i expedicions que han de fer. 

Aquesta plataforma, desenvolupada íntegrament per Sagalés, ja està funcionant actualment a la zona d'Osona i en breu es preveu que el seu ús es faci extensiu a altres línies sota demanda operades per Sagalés. 

Nextbike a la Jornada de la Mobilitat

Per la seva part, Jhon Alexander Ospina, International Business Development Manager de Nextbike, també va participar a la xerrada "Transport flexible de mobilitat personal". En la seva intervenció, va parlar del servei de bikesharing que actulament estem operant a Bilbao i va parlar de micromobilitat: "treballem perquè tot tipus de persones tinguin accés a una bona mobilitat, la bicicleta cada cop més és una alternativa al transport públic".