Sagales.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
  1. inici
  2. notícies
  3. MILLORA DE LES CONNEXIONS A LES LÍNIES DEL LLUÇANÈS

23Abril2019

MILLORA DE LES CONNEXIONS A LES LÍNIES DEL LLUÇANÈS

A partir d'avui, Sagalés amplia el servei que connecta les poblacions de Prats de Lluçanès i Vic amb 2 noves expedicions d’anada i 4 de tornada, passant de 2 a 4 expedicions d’anada i de 2 a 6 de tornada de dilluns a divendres feiners.

Aquestes millores afavoriran els alumnes d’institut que estudien a Vic, atès que s’afegeixen 2 noves expedicions, una que arribarà a Vic a les 7.45h, 15 minuts abans del començament de l’horari d’inici de classes; i una altra a les 15.00h, que portarà als alumnes cap a Prats de Lluçanès un cop finalitzada la jornada lectiva.

A més, en aquesta línia es reforcen els serveis al llarg del dia per donar una millor cobertura a les necessitats dels habitants de Prats de Lluçanès i Olot.

Així mateix, a partir del dia 2 de maig s’oferirà un nou servei a la demanda per a diferents poblacions que conformen el Consorci del Lluçanès. El servei tindrà 4 recorreguts, uns horaris prefixats i s’ofereix de dimarts a divendres feiners i els diumenges, que és dia de mercat a Prats de Lluçanès (excepte agost). S’oferiran els següents recorreguts: Prats – Oristà – Olost, Prats – Sta. Eulàlia – St. Martí, Prats – Riera de Merlès i Prats – Alpens. Pots consultar els horaris aquí. 

El servei es farà amb un vehicle de 8 places i l’usuari podrà fer la reserva abans de les 18.00 h del dia anterior, per telèfon (938892577) i aplicació. Per primera vegada, i amb l’objectiu de modernitzar i digitalitzar el transport a la demanda, la reserva es pot fer a través de l’app Sagalés on demand que està disponible tant per Android com per iOS.

Per tal de donar a conèixer el funcionament del nou servei a la demanda, oferirem servei gratuït el diumenge 5 de maig per a tots els usuaris que el vulguin fer servir.